Harper Adams University
Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons)
Harper Adams University - Harper Adams University

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 305 absolvenți de Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons) și pentru alte cursuri de Agricultură de la Harper Adams University pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru Agricultură.

Satisfacția generală a studenților
60 /100
305 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de Agricultură

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de Agricultură la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £26500 £27000 £31500
Interval de 25-75 procente £23500 - £30000 £22000 - £32500 £23500 - £39500


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Agricultură din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £23862 £20031 £23244
Interval de 25-75 procente £20473 - £27268 £14994 - £26102 £17141 - £30977

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons) la Harper Adams University

18% Ocupații artistice, literare și mediatice
14% Ocupații elementare
12% Profesioniști din domeniul mass-media
11% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
9% Profesioniști în domeniul finanțelor
7% Profesioniști în afaceri, cercetare și administrație
4% Ocupații administrative
3% Manageri, directori și înalți funcționari
3% Profesioniști în domeniul științelor naturale și sociale
3% Profesioniști asociați în domeniul asistenței sociale și al locuințelor

Detalii privind metodele de evaluare pot fi găsite în secțiunea Învățare și predare de pe pagina web a cursului: https://www.harper-adams.ac.uk/courses/undergraduate/201213/food-technology-and-product--development.

Cerințe de intrare / Admitere

Tariful UCAS al studenților acceptați la Agricultură

Cererile de Top-Up pot fi luate în considerare numai dacă diploma de bază a fost luată în Marea Britanie și îndeplinește cerințele noastre de plasament. Vă rugăm să contactați Biroul de admitere pentru informații suplimentare.
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Food Technology and Product Development (top-up), BSc (Hons), dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons)

Irlanda £9250 an 1
Anglia £9250 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9250 an 1
Scoția £9250 an 1
Țara Galilor £9250 an 1
Channel Islands £9250 an 1

Informații suplimentare privind taxele

.

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 august 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • an 1 (Punct de start implicit)

UCAS application code:

D603

#79
University Guru Meta Ranking
de la Harper Adams University

dintre 379 universități din Anglia
pe baza a 13 clasamente diferite

Clasamentul Harper Adams University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 13 clasamente universitare pentru Harper Adams University

Despre Harper Adams University

Lista cu 57 cursuri de licență și masterat de la Harper Adams University - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Harper Adams University

  • What's it like to study at Harper Adams University as an international student?
  • Studying at Harper as a student from the USA
  • Student to graduate with first-class honours after joining uni through Clearing

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Food Science with Foundation BSc (Hons)
(University of Reading)
100% 0% 20% £27650 146 Reading
În campus cu normă întreagă
Nutrition and Food Science BSc (Hons)
(University of Reading)
81% 0% 10% £27650 144 Reading
În campus cu normă întreagă
Food Science with Industrial Training BSc (Hons)
(University of Reading)
100% 0% 0% £27650 171 Reading
În campus cu normă întreagă
Food Science and Nutrition BSc (Hons)
(The University of Nottingham)
78% 10% 0% £28600 169 Nottingham
În campus cu normă întreagă
Nutrition and Food Science with Professional Training BSc (Hons)
(University of Reading)
74% 0% 10% £27650 142 Reading
În campus cu normă întreagă Sandwich
Food Technology with Bio-Processing with Industrial Training BSc (Hons)
(University of Reading)
79% 0% 10% £27650 146 Reading
În campus cu normă întreagă Sandwich
Food Technology with Bio Processing BSc (Hons)
(University of Reading)
73% 0% 10% £27650 146 Reading
În campus cu normă întreagă
Food Science with International Foundation Year (September Entry) BSc (Hons)
(University of Reading)
100% 0% 10% £27650 146 Reading
În campus cu normă întreagă
Food Science BSc (Hons)
(University of Reading)
100% 0% 0% £27650 146 Reading
În campus cu normă întreagă
Food Science BSc (Hons)
(The University of Nottingham)
85% 5% 0% £28600 142 Nottingham
În campus cu normă întreagă

Întrebări frecvente despre Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons) la Harper Adams University

  • Salariul mediu al absolvenților acestui curs a fost £26500 la 15 luni după absolvire, £27000 la 3 ani după absolvire și £31500 după absolvire.

  • Ocupații artistice, literare și mediatice (18%), Ocupații elementare (14%), Profesioniști din domeniul mass-media (12%), Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice (11%)

  • 305 absolvenți au evaluat cursul ca 60. Asta înseamnă că 60% dintre absolvenți s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de curs. Vedeți evaluările detaliate de mai sus și modul în care acestea se compară cu mediile de la alte universități.

  • Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons) este predat în campus și nu poate fi urmat online la Harper Adams University.

  • Este relativ ușor să fiți acceptat pentru acest curs. Studenții acceptați au avut un scor tarifar UCAS mediu de , care este printre cele mai mici 18.75% dintre toți studenții la Știința alimentară din Marea Britanie.