Cursuri pentru diplomă în Știința alimentară în Marea Britanie - Licență și Master (Food science)

  • What Does a Food Scientist Do? | Farmweek | March 30, 2017
    1/4
  • Dietitian vs Food Scientist
    2/4
  • Food Science University Student Vlog
    3/4
  • A Day in Life as a Food Science University Student
    4/4

Recenzii ale studenților

Satisfacția generală a studenților
82 /100
486 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

În principal, pe baza datelor salariale ale studenților universitari

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Știința alimentară din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £25561 £29363 £31218
Interval de 25-75 procente £22982 - £28596 £23863 - £34813 £24513 - £39154

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților din Marea Britanie la toate disciplinele

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £26929 £29137 £34365
Interval de 25-75 procente £24114 - £30500 £24807 - £33637 £25212 - £41368

Locuri de muncă și perspective de carieră

Perspective de carieră în Știința alimentară

La 15 luni de la terminarea școlii, absolvenții din acest domeniu au fost întrebați despre locul lor de muncă actual, despre ceea ce fac, și dacă activitățile și perspectivele lor au o legătură directă cu studiile finalizate.

Locuri de muncă actuale

Dintre absolvenții de Știința alimentară care au indicat că lucrează, procentul de mai jos reprezintă numărul celor care sunt „de acord" sau „total de acord" cu afirmațiile despre locul lor de muncă.

Angajatori tipici ai absolvenților de Știința alimentară

  • Producători de alimente
  • Producători de produse alimentare
  • Comercianți cu amănuntul de produse alimentare
  • Furnizori de servicii tehnice
  • departamente guvernamentale
  • Servicii naționale de sănătate

Specializări în Știința alimentară

  • Chimie alimentară
  • Microbiologie alimentară
  • Științe senzoriale și de consum
  • Inginerie alimentară
  • Asigurarea calității
  • Inovare
  • Nutriție și reglementare

Locuri de muncă ale absolvenților de Știința alimentară (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Știința alimentară la University College Birmingham

30% Manageri, directori și înalți funcționari
25% Profesioniști în domeniul tehnologiei informației
20% Profesioniști în design web și multimedia
15% Ocupații în domeniul vânzărilor
10% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
10% Ocupații elementare
10% Ocupații elementare
5% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
5% Ocupații administrative
5% Profesioniști din domeniul mass-media
5% Ocupații în domeniul serviciilor pentru clienți
5% Ocupații elementare
5% Profesioniști asociați în domeniul învățământului și al îngrijirii copiilor
5% Profesioniști în domeniul învățământului
5% Ocupații în domeniul vânzărilor
5% Profesioniști din domeniul mass-media
5% Ocupații administrative
0% Ocupații artistice, literare și mediatice

Cerințe de intrare / Admitere

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru Știința alimentară

Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Știința alimentară, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Design interior

Salariul mediu al absolvenților de Știința alimentară a fost de £25561 la 15 luni după absolvire, £29363 la 3 ani după absolvire și £31218 la 5 ani după absolvire.

  • Următoarele diplome sunt oferite pentru studii de Știința alimentară:
  • Bachelor of Science (Honours) - BSc (Hons)
  • Master of Science (Honours) - Msci (Hons)
  • Bachelor of Science - BSc
  • Master of Science - MSc
  • Postgraduate Diploma - PgDip
  • Postgraduate Certificate - PgCert