-
What Does a Food Scientist Do? | Farmweek | March 30, 20171/4
-
Dietitian vs Food Scientist2/4
-
Food Science University Student Vlog3/4
-
A Day in Life as a Food Science University Student4/4
Știința alimentară Cursuri de licență în Marea Britanie - Burse și masterate (Food science)
Program | Universitate | Satisfacția studenților | În șomaj | Abandon școlar | Taxa de școlarizare (Internațional) | Oraș | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Food Science (4 years) Msci (Hons) | The University of Nottingham | 96% | 0% | 0% | £25000 | 137 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Technology BSc (Hons) | Teesside University | 81% | 0% | 0% | £13000 | 104 | Middlesbrough | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology with Bio Processing BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 10% | £23700 | 129 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science with International Foundation Year BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 10% | £23700 | 116 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science MSc | London Metropolitan University | 92% | 0% | 10% | £1805 | 116 | London | În campus part-time | |
![]() |
Food Technology and Product Development (with Placement) BSc (Hons) | Harper Adams University | 85% | 0% | 4% | £11250 | 112 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Culinary Innovation BSc (Hons) | University College Birmingham | 80% | 5% | 5% | £11500 | 101 | Birmingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science MSc | University of Reading | 80% | 5% | 5% | £22850 | 101 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science, Nutrition and Wellbeing BSc (Hons) | University of Abertay Dundee | 96% | 0% | 10% | £14000 | 171 | Dundee | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food and Consumer Science BSc (Hons) | University of Abertay Dundee | 92% | 0% | 10% | £14000 | 171 | Dundee | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology and Product Development (with placement) FdSc | Harper Adams University | 85% | 2% | 8% | £11250 | 99 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology and Product Development (top-up) BSc (Hons) | Harper Adams University | 85% | 0% | 4% | £11250 | 112 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology (Quality Assurance) MSc | University of Reading | 85% | 0% | 4% | £22850 | 112 | Reading | În campus part-time | |
![]() |
Food Science with Business with Industrial Training BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 10% | £23700 | 126 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology with Bio-Processing with Industrial Training BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 10% | £23700 | 129 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science BSc (Hons) | The University of Nottingham | 96% | 0% | 0% | £25000 | 131 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Technology MSc | University of Lincoln | 96% | 0% | 0% | £89 | 131 | Lincoln | În campus part-time | |
![]() |
Food Science and Nutrition BSc (Hons) | The University of Nottingham | 96% | 0% | 5% | £25000 | 131 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Nutrition and Food Science BSc (Hons) | University of Reading | 77% | 0% | 15% | £23700 | 133 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Technology with Professional Practice MSc | University of Lincoln | 77% | 0% | 15% | £16000 | 133 | Lincoln | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Marketing with Business (with Placement) BSc (Hons) | Harper Adams University | 86% | 0% | 4% | £11250 | 143 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science with Industrial Training BSc (Hons) | University of Reading | 90% | 0% | 0% | £23700 | 138 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology and Product Development (Extended) (with Placement) BSc | Harper Adams University | 85% | 0% | 4% | £11250 | 112 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science with Business BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 10% | £23700 | 126 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Technology (with Foundation Year) BSc (Hons) | Teesside University | 81% | 0% | 0% | £13000 | 104 | Middlesbrough | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition (4 years) Msci (Hons) | The University of Nottingham | 96% | 0% | 0% | £25000 | 143 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-food Business Management BSc (Hons) | Royal Agricultural University | 54% | 5% | 4% | £11000 | 97 | Cirencester | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Biotechnology MSc | Teesside University | 54% | 5% | 4% | £13000 | 97 | Middlesbrough | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science with Foundation BSc (Hons) | University of Reading | 92% | 0% | 5% | £23700 | 116 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Nutrition and Food Science with Professional Training BSc (Hons) | University of Reading | 100% | 0% | 15% | £23700 | 160 | Reading | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science & Nutrition With Foundation Year BSc (Hons) | Canterbury Christ Church University | 100% | 0% | 15% | £14500 | 160 | Canterbury | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition BSc (Hons) | Canterbury Christ Church University | 100% | 0% | 15% | £14500 | 160 | Canterbury | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Marketing with Business (top-up) BSc (Hons) | Harper Adams University | 86% | 0% | 4% | £11250 | 143 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Business Management with Foundation Year BSc (Hons) | Royal Agricultural University | 54% | 5% | 4% | £11000 | 97 | Cirencester | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Technology with Nutrition (with Placement) BSc (Hons) | Harper Adams University | 86% | 0% | 10% | £11250 | 119 | Newport | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-food Business Management with Placement Year BSc (Hons) | Royal Agricultural University | 54% | 5% | 4% | £11000 | 97 | Cirencester | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Technology MSc | Cardiff Metropolitan University | 54% | 5% | 4% | - | 97 | Cardiff | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Innovation FdSc | Reaseheath College | 79% | 5% | 19% | £11800 | - | Nantwich | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Technology BSc | Nottingham Trent University | 72% | 2% | 7% | - | 132 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition MSc | University of Leeds | 87% | 0% | 0% | - | 148 | Leeds | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition with Foundation Year BSc (Hons) | University of Surrey | 85% | 0% | 5% | - | 138 | Guildford | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition BSc (Hons) | Northumbria University | 84% | 0% | 5% | - | 134 | Newcastle | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Innovation MSc | Manchester Metropolitan University | 84% | 0% | 5% | - | 134 | Manchester | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science BSc (Hons) | University of Leeds | 87% | 0% | 0% | - | 148 | Leeds | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Technology (3 Years or 4 Years including Foundation) BSc (Hons) | Cardiff Metropolitan University | - | - | 20% | £13000 | 98 | Cardiff | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Technology [with Foundation Year] FdSc | Anglia Ruskin University | - | - | 20% | - | 98 | Cambridge | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Nutrition BSc (Hons) | University of Surrey | 85% | 0% | 5% | - | 138 | Guildford | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science (Food Biotechnology) MSc | University of Leeds | 87% | 0% | 3% | - | 148 | Leeds | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Sciences PhD/MPhil/MRes PhD | The University of Nottingham | 87% | 0% | 3% | - | 148 | Nottingham | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science and Innovation MSc | University of Chester | 96% | 0% | 0% | - | 137 | Chester | În campus part-time | |
![]() |
Business for Agri-Food and Rural Enterprise PgCert | Queen's University of Belfast | 96% | 0% | 0% | - | 137 | Belfast | În campus part-time | |
![]() |
Food Science BSc (Hons) | Glasgow Caledonian University | 92% | - | - | £12250 | - | Glasgow | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science (GCU Pathways) BSc (Hons) | Glasgow Caledonian University | 92% | - | - | - | - | Glasgow | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Agri-Food Technology FdSc | Anglia Ruskin University | 92% | - | - | - | - | Cambridge | În campus cu normă întreagă | |
![]() |
Food Science BSc (Hons) | Coventry University | - | - | - | - | - | Coventry | În campus cu normă întreagă |
Subiecte conexe - programe de studii în Marea Britanie:
Recenzii ale studenților
Satisfacția generală a studenților
83
/100
833 studenți de Știința alimentară din Marea Britanie au răspuns
Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați
NSS este comandat de Biroul pentru studenți.
Salariu
În primul rând pe baza datelor salariale ale studenților de la licență
Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Știința alimentară din Marea Britanie (în principal licențiați)
15 luni de la absolvire | 3 ani după absolvire | 5 ani de la absolvire | |
---|---|---|---|
Salariul mediu | £24000 | £26155 | £28200 |
Interval de 25-75 procente | £21500 - £27000 | £21466 - £31586 | £22300 - £36600 |
Sursă: Longitudinal Education Outcomes (LEO) by UK Department for Education 2 aug. 2021
Toate cursurile de Știința alimentară de la UK
Toate cursurile de Știința alimentară de la UK
Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților din Marea Britanie la toate disciplinele
15 luni de la absolvire | 3 ani după absolvire | 5 ani de la absolvire | |
---|---|---|---|
Salariul mediu | £24346 | £26817 | £31926 |
Interval de 25-75 procente | £23000 - £27346 | £25231 - £33019 | £24021 - £40064 |
Sursă: HESA - Graduate Outcomes Survey 29 sept. 2021
Locuri de muncă și perspective de carieră
Perspective de carieră în Știința alimentară
La 15 luni de la terminarea școlii, absolvenții din acest domeniu au fost întrebați despre locul lor de muncă actual, despre ceea ce fac, și dacă activitățile și perspectivele lor au o legătură directă cu studiile finalizate.
Sursă: HESA - Graduate Outcomes Survey 29 sept. 2021
Locuri de muncă actuale
Dintre absolvenții de Știința alimentară care au indicat că lucrează, procentul de mai jos reprezintă numărul celor care sunt „de acord" sau „total de acord" cu afirmațiile despre locul lor de muncă.
Loc de muncă în conformitate cu planurile de viitor
Utilizați competențele dobândite în urma studiilor
Munca este semnificativă
Sursă: HESA - Graduate Outcomes Survey 29 sept. 2021
Angajatori tipici ai absolvenților de Știința alimentară
- Producători de alimente
- Producători de produse alimentare
- Comercianți cu amănuntul de produse alimentare
- Furnizori de servicii tehnice
- departamente guvernamentale
- Servicii naționale de sănătate
Specializări în Știința alimentară
- Chimie alimentară
- Microbiologie alimentară
- Științe senzoriale și de consum
- Inginerie alimentară
- Asigurarea calității
- Inovare
- Nutriție și reglementare
Locuri de muncă ale absolvenților de Știința alimentară (15 luni după absolvire)
Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Știința alimentară la Queen's University of Belfast
20% | Profesioniști în inginerie |
15% | Profesioniști în domeniul învățământului |
15% | Profesioniști în domeniul calității și al reglementărilor |
5% | Ocupații în domeniul vânzărilor |
5% | Manageri, directori și înalți funcționari |
5% | Cercetare și dezvoltare (RandD) și alte profesii de cercetare |
5% | Profesioniști în afaceri, cercetare și administrație |
5% | Profesioniști în gestionarea proiectelor de afaceri și financiare |
5% | Profesioniști asociați în știință, inginerie și tehnologie |
Sursă: Unistats by Higher Education Statistics Agency (HESA) 29 sept. 2021
Notarea și timpul de studiu
Metode de evaluare
Distribuția timpului de studiu
Distribuția notelor
Studenții de la Știința alimentară din Marea Britanie au primit următoarele note.
Sursă: Unistats by Higher Education Statistics Agency (HESA) 2016
Cerințe de intrare / Admitere
Tariful UCAS al studenților acceptați pentru Știința alimentară
Sursă: Unistats by Higher Education Statistics Agency (HESA) 29 sept. 2021
Nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză?
Primiți sfaturi despre care cursuri de bază sunt cele mai bune pentru a vă putea totuși înscrie la Știința alimentară.
Primiți sfaturi despre care cursuri de bază sunt cele mai bune pentru a vă putea totuși înscrie la Știința alimentară.
Design interior
Salariul mediu al absolvenților de Știința alimentară a fost de £24000 la 15 luni după absolvire, £26155 la 3 ani după absolvire și £28200 la 5 ani după absolvire.
- Următoarele diplome sunt oferite pentru studii de Știința alimentară:
- Master of Science (Honours) - Msci (Hons)
- Bachelor of Science (Honours) - BSc (Hons)
- Master of Science - MSc
- Foundation Degree in Science - FdSc
- Bachelor of Science - BSc
- Postgraduate Diploma - PgDip
- Doctor of Philosophy - PhD
- Master of Philosophy - MPhil
- Master of Research - MRes
- Postgraduate Certificate - PgCert
Cursul - BSc (Hons) la Canterbury Christ Church University a primit cea mai bună evaluare în rândul tuturor absolvenților în National Student Survey year, cu un punctaj de 100 din 100 de la 7 respondenți.