Despre noi

Despre noi
 

De ce am început UniversityGuru

Am creat site-ul UniversityGuru cu convingerea că trebuie să existe o modalitate mai bună pentru studenți de a compara programele universitare. Oferind o multitudine de informații și date utile despre universități, disciplinele pe care le predau și chiar programe de studiu specifice, ne propunem să ajutăm viitorii studenți să ia decizii mai bune cu privire la universitatea și programul pe care să le aleagă.
UniversityGuru reunește informații pertinente, de la clasamente ale universităților și sondaje realizate în rândul studenților până la date privind salariile și ocuparea forței de muncă a absolvenților.
Din nefericire, până în prezent, o mare parte din aceste informații nu au fost ușor accesibile studenților sau au fost frecvent răspândite în sute de surse diferite. Atât de mult încât mulți studenți nu sunt conștienți de multe dintre informațiile disponibile care le-ar fi de ajutor pentru a lua decizii mai bune în ceea ce privește studiul, dacă le-ar putea găsi.
Un program de studii ales reprezintă, de obicei, o investiție majoră pentru studenți și pentru familiile acestora și va avea un impact semnificativ asupra viitoarelor opțiuni de angajare. Dorim ca viitorii studenți să aibă toate informațiile relevante ușor accesibile într-un singur loc și într-un format care să permită compararea cu ușurință a tuturor opțiunilor de studiu oferite într-o anumită țară, cu doar câteva clicuri. Dorim ca studenții să facă alegeri mai bine informate cu privire la ce să studieze.
 

Cum îi ajutăm pe elevi să facă alegeri mai bune pentru studiu

UniversityGuru reunește în mod convenabil într-un singur loc:
 • 135 de clasamente diferite ale universităților
  Am adunat cele mai cuprinzătoare date despre clasamentele universităților pe care le puteți găsi oriunde. Toate clasamentele universitare relevante la nivel mondial și cele mai importante clasamente specifice fiecărei țări sunt urmărite și actualizate în permanență de echipa noastră. Pentru clasamentele majore puteți vedea, de asemenea, modificările istorice din ultimii ani.
  Vă ajutăm să înțelegeți toate clasificările diferite, indicându-vă ce măsoară cu adevărat aceste clasificări în cele din urmă. Ori de câte ori este posibil, furnizăm date despre cum se clasează universitățile în ceea ce privește domeniul dvs. specific, ceea ce este mult mai relevant pentru alegerea unui program decât clasamentele la nivel de instituție.
  Pe site-ul nostru sunt accesibile peste 1 000 de clasamente pe domenii specifice. În ciuda tuturor limitărilor metodologice pe care le pot avea clasamentele, acestea reflectă adesea cu acuratețe reputația unei instituții și chiar a unui anumit departament, ceea ce poate fi un factor important pentru căutarea unui loc de muncă după absolvire.
 • În cele din urmă, cine este mai potrivit pentru a evalua un program decât studenții și absolvenții care au participat efectiv la program? Recenzile studenților sunt surse importante de luat în considerare atunci când alegeți un program.
  Am inclus sondaje de satisfacție a studenților de la Oficiul Național al Studenților, precum și recenzii ale studenților din alte surse, cum ar fi Google și Facebook.
 • Date publice privind salariile, ratele șomajului și alte fapte și cifre relevante
  Pentru Regatul Unit, este disponibilă o comoară de date publice care oferă studenților potențiali date importante privind salariile, șomajul și alte date relevante, defalcate pe programe de studiu sau pe discipline universitare.
  În cazul în care sunt disponibile, oferim aceste informații pentru cursuri direct în paginile programului. De asemenea, agregăm datele pentru dvs., pentru aproximativ 1000 de subiecte diferite, ceea ce vă oferă o îndrumare valoroasă atunci când vă decideți între diferite domenii de studiu.
 • Lista cuprinzătoare a cursurilor
  Spre deosebire de multe alte site-uri, noi nu vă prezentăm o listă limitată de programe de studiu de la doar câteva universități care plătesc pentru o listă. Scopul nostru este să vă prezentăm o listă cuprinzătoare a tuturor opțiunilor de studiu care vă sunt disponibile.
 

Echipă experimentată

UniversityGuru este condusă de o echipă experimentată în jurul directorului general Daniel Spohn, PhD. Cu o experiență de peste 20 de ani în acest sector, el a condus anterior LanguageCourse.net pentru a deveni unul dintre cele mai vizitate și, îndrăznim să spunem, și cele mai utile site-uri din întreaga lume pentru compararea a mii de programe de cursuri de limbi străine.
UniversityGuru a fost creat pentru a oferi același nivel de informații comparabile în mod obiectiv și transparent pentru programele de studii din învățământul superior.
 

Fapte și cifre

 • Numărul de universități enumerate: 13302
 • Clasamentul universităților este urmărit și actualizat: 133
 • Limbile site-ului: 22
 • Vizitatorii site-ului anual: Peste 5 milioane de vizitatori unici pe UniversityGuru
 • Anul înființării: 2020
 

Birou

Biroul nostru este situat în centrul orașului Santa Cruz de Tenerife, cu vedere la orașul vechi și la port.
Orele de vizitare:
Luni - Vineri: 9:30-17:00
 

Prezentarea echipei

Cora Lee Paddock
Cora Lee Paddock
Limbi:
Craig Plunkett
Craig Plunkett
Limbi:
Daniel Spohn
Daniel Spohn
Limbi:
Joan Soms
Joan Soms
Limbi:
 

Misiune și valori fundamentale

Misiune
Misiunea noastră și mândria noastră este de a oferi cele **mai bune servicii la nivel mondial pentru compararea programelor universitare**.
Pentru a ne îndeplini misiunea, ne străduim neîncetat să le oferim utilizatorilor serviciilor noastre:
 • **cea mai cuprinzătoare colecție de informații relevante**
 • **cea mai mare selecție** de programe
 • cele mai bune instrumente și cea mai bună experiență de utilizator pentru compararea rapidă și transparentă a informațiilor utile și a recenziilor despre cursuri
Valori fundamentale
Acțiunile noastre față de clienți, colegi și parteneri școlari sunt ghidate de **valorile** noastre **fundamentale CARPPE**:
Core Values
 • Caring
 • Ambitious
 • Reliable
 • Positive
 • Professional
 • Effective
 

Să oferim înapoi - responsabilitate socială corporativă

Suntem pasionați de sprijinirea organizațiilor de caritate deosebite, cu impact extraordinar asupra sănătății și bunăstării persoanelor care trăiesc în sărăcie extremă.
O parte semnificativă din profiturile noastre va fi direcționată către cele mai eficiente organizații caritabile.
Credem că mai mulți oameni ar trebui să știe despre cercetarea realizată de evaluatorul de caritate GiveWellși despre faptul că **o donație de numai 4500 de euro poate salva o viață și poate evita 300 de infecții malariene non-fatale** ( a se vedea analiza de impact aprofundată a Malaria Consortium).
 

Cine plătește pentru serviciul nostru

Informațiile furnizate pe site-ul nostru sunt puse la dispoziția oricărui vizitator în mod gratuit.
Universitățile și colegiile au posibilitatea de a alege între opțiunile de listare a cursurilor gratuite sau plătite.
Listele de cursuri plătite permit universităților să furnizeze informații suplimentare despre curs și să beneficieze de o mai mare expunere a cursurilor lor listate.