Despre noi

Despre noi
 

De ce am lansat UniversityGuru

Am creat site-ul UniversityGuru cu convingerea că trebuie să existe un mod mai bun de comparare a programelor universitare pentru studenți. Oferind o multitudine de informații și date utile despre universități, disciplinele predate și chiar programe de studiu specifice, ne propunem să ajutăm viitorii studenți să ia decizii mai bune în alegerea unei universități și a unui program educațional.
UniversityGuru reunește informații pertinente, de la clasamente ale universităților și sondaje realizate în rândul studenților până la date privind salariile și angajarea absolvenților.
Din nefericire, până în prezent, o mare parte din aceste informații nu au fost disponibile pentru studenți sau au fost frecvent răspândite în sute de surse diferite. Ca urmare, mulți studenți nu ajung la multe dintre informațiile disponibile, care le-ar fi de ajutor pentru a lua decizii mai bune pentru studiu, dacă le-ar putea găsi.
Un program de studii ales reprezintă, de obicei, o investiție majoră pentru studenți și pentru familiile acestora și va avea un impact semnificativ asupra viitoarelor opțiuni de angajare. Dorim ca viitorii studenți să aibă acces ușor la toate informațiile relevante, într-un singur loc, și într-un format care să permită compararea simplă a tuturor opțiunilor de studiu oferite într-o anumită țară, cu doar câteva click-uri. Vrem ca studenții să facă alegeri mai bine informate cu privire la ce să învețe.
 

Cum ajutăm doritorii să facă cele mai bune alegeri pentru studii

UniversityGuru reunește la un loc, în mod practic:
 • 135 de clasamente diferite ale universităților
  Am adunat cele mai cuprinzătoare date despre clasamentele universităților pe care le puteți găsi oriunde. Toate clasamentele universitare relevante la nivel mondial și cele mai importante pentru fiecare țară sunt urmărite și actualizate în permanență de echipa noastră. Pentru clasamentele majore puteți vedea, de asemenea, modificările istorice din ultimii ani.
  Vă ajutăm să înțelegeți toate clasamentele, indicându-vă ce măsoară acestea de fapt în cele din urmă. Ori de câte ori este posibil, furnizăm date despre cum se clasează universitățile în domeniul dvs. specific, ceea ce este mult mai relevant pentru alegerea unui program decât clasamentele la nivel de instituție.
  Pe site-ul nostru sunt accesibile peste 1.000 de clasamente pe domenii specifice. În ciuda tuturor limitărilor metodologice ale clasamentelor, acestea reflectă adesea cu acuratețe reputația unei instituții și chiar a unui anumit departament, ceea ce poate fi un factor important în căutarea unui loc de muncă după absolvire.
 • Până la urmă, cine este mai potrivit să evalueze un program decât studenții și absolvenții care au participat efectiv la program? Recenzile studenților sunt surse importante de luat în considerare atunci când alegeți un program.
  Includem sondaje privind gradul de satisfacție al studenților de la Biroul Național al Studenților, precum și recenzii ale studenților din alte surse, cum ar fi Google și Facebook.
 • Date publice privind salariile, rata șomajului și alte date și cifre relevante
  Pentru Marea Britanie, sunt disponibile multe informații publice, care le oferă studenților potențiali date importante privind salariile, șomajul și alte detalii relevante, defalcate pe programe de studiu sau pe discipline universitare.
  Dacă sunt disponibile, oferim aceste informații pentru cursuri direct în paginile programului. De asemenea, agregăm datele pentru dvs., pentru aproximativ 1000 de materii diferite, ceea ce vă oferă o îndrumare valoroasă atunci când decideți între diferite domenii de studiu.
 • Lista completă a cursurilor
  Spre deosebire de multe alte site-uri, noi nu vă prezentăm o listă limitată de programe de studiu de la doar câteva universități, care plătesc pentru a apărea acolo. Scopul nostru este să vă prezentăm o listă cuprinzătoare a tuturor opțiunilor de studiu care vă sunt disponibile.
 

Echipă experimentată

UniversityGuru este coordonată de o echipă experimentată, condusă de directorul general Daniel Spohn, PhD. Cu o experiență de peste 20 de ani în acest sector, el a condus anterior LanguageCourse.net, care a devenit unul dintre cele mai vizitate și, îndrăznim să spunem, și cele mai utile site-uri din întreaga lume pentru compararea a mii de programe de cursuri de limbi străine.
UniversityGuru a fost creat pentru a oferi același nivel de informații, comparabile în mod obiectiv și transparent pentru programele de studii din învățământul superior.
 

Fapte și cifre

 • Numărul universităților din listă: 13300
 • Clasamentul universităților urmărit și actualizat: 112
 • Limbile site-ului: 22
 • Vizitatori ai site-ului pe an: Peste 5 milioane de vizitatori unici pe UniversityGuru
 • Anul înființării: 2020
 

Birou

Biroul nostru este situat în centrul orașului Santa Cruz de Tenerife, cu vedere la orașul vechi și la port.
Program:
Luni - Vineri: 9:30-17:00
 

Prezentarea echipei

Cora Lee Paddock
Cora Lee Paddock
Limbi:
Craig Plunkett
Craig Plunkett
Limbi:
Daniel Spohn
Daniel Spohn
Limbi:
Joan Soms
Joan Soms
Limbi:
 

Misiune și valori fundamentale

Misiune
Misiunea noastră și mândria noastră este de a oferi cele **mai bune servicii la nivel mondial pentru compararea programelor universitare**.
Pentru a ne îndeplini misiunea, ne străduim neîncetat să le oferim utilizatorilor serviciilor noastre:
 • **cea mai cuprinzătoare colecție de informații relevante**
 • **cea mai mare selecție** de programe
 • cele mai bune instrumente și cea mai bună experiență de utilizator pentru compararea rapidă și transparentă a informațiilor utile și a recenziilor despre cursuri
Valori fundamentale
Acțiunile noastre față de clienți, colegi și parteneri școlari sunt ghidate de **valorile** noastre **fundamentale CARPPE**:
Core Values
 • Caring
 • Ambitious
 • Reliable
 • Positive
 • Professional
 • Effective
 

Să oferim înapoi - responsabilitate socială corporativă

Suntem pasionați de sprijinirea organizațiilor de caritate deosebite, cu impact extraordinar asupra sănătății și bunăstării persoanelor care trăiesc în sărăcie extremă.
O parte semnificativă din profiturile noastre va fi direcționată către cele mai eficiente organizații caritabile.
Credem că mai mulți oameni ar trebui să știe despre cercetarea realizată de evaluatorul de caritate GiveWellși despre faptul că **o donație de numai 4500 de euro poate salva o viață și poate evita 300 de infecții malariene non-fatale** ( a se vedea analiza de impact aprofundată a Malaria Consortium).
 

Cine plătește pentru serviciul nostru

Informațiile furnizate pe site-ul nostru sunt puse la dispoziția oricărui vizitator în mod gratuit.
Universitățile și colegiile au posibilitatea de a alege între opțiunile gratuite sau plătite de listare a cursurilor.
Listele de cursuri plătite le permit universităților să ofere informații suplimentare despre curs și să beneficieze de o mai mare expunere pentru cursurile enumerate.