Editor

Acest site este operat de CourseGuru SLU

CourseGuru S.L.U.
Paseo Milicias de Garachico, 1
38002 Santa Cruz de Tenerife, Spania

Ne puteți vizita la biroul nostru din centrul orașului Santa Cruz de Tenerife(Google Maps).
Număr de identificare fiscală: B76819002
Santa Cruz de Tenerife, Spania
Număr la Registrul Comerțului: Hoja TF-64134 Tomo 3665 Folio 191 Inscripción
Director: Dr. oec. Daniel Spohn
Telefon: +34-922986701

Formularul nostru de contact online.

Rezolvarea extrajudiciară a litigiilor

Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă online pentru soluționarea litigiilor. Consumatorii, rezidenți în Uniunea Europeană, au dreptul de a utiliza această platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor legate de obligațiile contractuale ale părții contractante care decurg din contractele de vânzare online. Platforma poate fi accesată aici.

Linkuri externe

Pentru informații suplimentare, ne îndrumăm uneori vizitatorii site-ului către site-uri terțe. Când nu este evident, marcăm în mod special link-urile externe. Conținutul oricărei pagini terțe nu se află sub controlul nostru. Politica noastră de confidențialitate nu se extinde la paginile externe. Noi nu ne putem asuma răspunderea pentru legăturile externe și conținutul acestor pagini.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site este protejat prin drepturi de autor. Toate drepturile sunt deținute de Course Guru SLU. Orice utilizare sau reproducere de orice fel a acestui conținut fără acordul nostru explicit este pedepsită și inadmisibilă. În special extragerea totală sau parțială a conținutului site-ului nostru este strict interzisă, inclusiv încorporarea oricărui conținut al nostru în orice altă lucrare sau pagină web.