Studii în domeniul alimentației și băuturilor Bachelor & Master în Londra (Food and beverage studies)
Locuri de muncă și perspective de carieră
Perspective de carieră în Studii în domeniul alimentației și băuturilor
La 15 luni de la terminarea școlii, absolvenții din acest domeniu au fost întrebați despre locul lor de muncă actual, despre ceea ce fac, și dacă activitățile și perspectivele lor au o legătură directă cu studiile finalizate.
Locuri de muncă actuale
Dintre absolvenții de Studii în domeniul alimentației și băuturilor care au indicat că lucrează, procentul de mai jos reprezintă numărul celor care sunt „de acord" sau „total de acord" cu afirmațiile despre locul lor de muncă.
Competențe pe care absolvenții le consideră utile în activitatea lor în Studii în domeniul alimentației și băuturilor
- Abilități de servire a alimentelor și băuturilor
- Servicii pentru clienți
- Liderism
- Abilități de comunicare
- Competențe de organizare
- Atenție la detalii
- Conștiință de siguranță
- Abilități de management
- Cunoștințe de finanțe
- Lucrul în echipă
Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni
Dintre absolvenții de Studii în domeniul alimentației și băuturilor care au indicat că lucrează, procentul de mai jos reprezintă numărul de locuri de muncă înalt calificate față de cele necalificate (Unistats).
Locuri de muncă ale absolvenților de Studii în domeniul alimentației și băuturilor (15 luni după absolvire)
Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Studii în domeniul alimentației și băuturilor la Le Cordon Bleu London
55% | Profesioniști din domeniul mass-media |
25% | Profesioniști în domeniul tehnologiei informației |
5% | Profesioniști asociați în domeniul asistenței sociale și al locuințelor |
5% | Ocupații în domeniul serviciilor de protecție |
5% | Profesioniști în domeniul tehnologiei informației |
5% | Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice |