University of Wales
Managementul proprietății și al instalațiilor MSc
University of Wales - University of Wales

Forme de curs oferite

Informații principale despre curs

Salariu

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £29821 £25150 £29857
Interval de 25-75 procente £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Descrierea cursului

Cursul a fost conceput pentru a aborda probleme de ultimă oră, strategice și operaționale care au impact asupra proprietăților, proprietăților, facilităților și serviciilor de afaceri corporative. Este potrivit pentru cei care lucrează în cadrul sau aspiră la o poziție de conducere de nivel înalt în acest domeniu. Studenții din trecut au intrat în program dintr-o serie de discipline de specialitate, printre care: inginerie, servicii de construcții, topografie, servicii hoteliere, administrație generală a afacerilor, sănătate și management de patrimoniu.

t

Cursul a fost conceput astfel încât studenții să poată dezvolta o abordare holistică și integrată a furnizării și gestionării proprietății și a serviciilor de sprijin asociate. Veți dobândi cunoștințele și abilitățile care vă vor permite dvs. și organizației dvs. să gestionați în mod proactiv și eficient activele, conținutul și componentele în beneficiul tuturor utilizatorilor finali.

Departamentul de mediu construit și natural de la UWTSD are legături excelente cu industria și toate programele se angajează cu agenții externe, permițând studenților să beneficieze de proiecte "reale". Legăturile noastre cu organismele profesionale, cum ar fi CIOB și RICS, ne ajută la dezvoltarea conținutului și a ofertei de cursuri pentru a răspunde nevoilor industriei și oferă, de asemenea, oportunități pentru crearea de rețele între studenți și angajatori, precum și pentru dezvoltarea conținutului și a ofertei de cursuri.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Evaluarea se face prin intermediul unor lucrări bazate pe studii de caz legate de industrie, a unor examene formale, a unor prezentări în fața unor comisii și a unei disertații care poate fi foarte atent axată pe locul de muncă actual al candidatului sau pe domeniul în care aspiră la carieră.

Cerințe de intrare / Admitere

Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Property and Facilities Management, MSc, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Candidații sunt intervievați și vin la acest program dintr-o gamă diversă de medii; eventual, o diplomă de onoare sau mai mare, într-o disciplină legată de managementul facilităților, al proprietății, al mediului construit sau al afacerilor oferă cea mai potrivită intrare, dar candidații cu o experiență practică considerabilă și/sau alte calificări tehnice sau profesionale relevante sunt încurajați în mod activ să aplice și vor fi intervievați și îndrumați pe bază personală. De asemenea, se va lua în considerare cazul în care există o experiență sau o învățare anterioară la acest nivel.

Costuri

Taxe de școlarizare Managementul proprietății și al instalațiilor MSc

EU £7800
Anglia £7800
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £7800
Scoția £7800
Țara Galilor £7800
Channel Islands £7800
Internațional £15000

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Despre University of Wales

Universitatea din Țara Galilor (UW) este o universitate confederativă situată în Cardiff, Țara Galilor. Această universitate a fost prima care a existat în Țara Galilor, iar în prezent operează un centru de cercetare foarte bine cotat, Centrul de Studii Avansate Galeze și Celtice. În plus, UW dispune și de un centru folosit pentru studii și conferințe în Gregynog, Newtown.

Lista cu 265 cursuri de licență și masterat de la University of Wales - Catalogul cursurilor

Unde se predă acest program

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Managementul proprietății și al instalațiilor MSc
(University of Wales)
- - - £15000 - Cardiff În campus cu normă întreagă
Managementul facilităților MSc
(University of Greenwich)
- - - £906 - Londra Online part-time
MBA (Exec)
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Sheffield În campus part-time