South Gloucestershire and Stroud College
Protetică, modelaj și proiectare digitală FdA
South Gloucestershire and Stroud College - South Gloucestershire and Stroud College

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 15 absolvenți de Prosthetics, Modelmaking and Digital Design FdA și pentru alte cursuri de Arte creative și design de la South Gloucestershire and Stroud College pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru Arte creative și design.

Satisfacția generală a studenților
73 /100
15 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £20000 £16977 £20190
Interval de 25-75 procente £17667 - £24333 £11760 - £21991 £13937 - £25916

Descrierea cursului

FdA Prosthetics, Modelmaking and Digital Design este un program de doi ani cu opțiunea de a progresa la cursul BA (Hons) L6 pentru a obține o diplomă cu onoruri. Acest Foundation Degree va dezvolta abilități practice tehnice, cu accent pe rolurile de atelier din industria protetică și industriile conexe de modelare. Cursanții vor sculpta, modela, turna și aplica modele de machiaj protetic, vor dezvolta abilități cheie de atelier și practici de lucru adecvate, vor dezvolta cunoștințe despre produse și vor explora metodele utilizate în cadrul industriei. Practica actuală de proiectare este stabilită atât prin intermediul instrumentelor și metodelor tradiționale și digitale utilizate în cadrul televiziunii, filmului și al industriilor creative mai largi. Investigațiile de proiectare vor sprijini crearea de personaje și modele/proteze protetice practice, înțelegând în același timp modul în care tehnologia colaborează cu componentele fizice pentru a crea articole finite.

Veți avea acces la spații de atelier și studiouri de machiaj complet echipate la WISE, alături de studenții FdA și BA Specialist Make-up Design (L6). Această zonă este destinată în mod special studenților de la licență și oferă facilități profesionale pentru a lucra la proiecte. De asemenea, puteți avea acces și la alte facilități, cum ar fi studiourile de design digital. SGS College va furniza materiale și instrumente esențiale pentru toate modulele. Vi se va cere să achiziționați un kit de instrumente și echipamente personale pentru a vă susține studiile (costurile și specificațiile vor fi comunicate studenților înainte de înscriere).

Vă veți dezvolta abilitățile practice fundamentale în domeniul proteticii, cum ar fi sculptarea pieselor mici, realizarea de matrițe plate și turnarea feței, alături de acumularea de cunoștințe contextuale esențiale. Acest lucru vă va conduce la dezvoltarea de componente pentru un proiect de protetică axat pe matrițe plate.

Vă veți dezvolta abilitățile fundamentale de proiectare digitală și veți încerca să vă dezvoltați competențele cu software standard din industrie.

Se vor dezvolta abilități esențiale pentru aplicarea de proteze prefabricate și pentru utilizarea unei varietăți de materiale. Ne vom concentra pe dezvoltarea abilităților esențiale de aplicare a protezelor și de machiaj, folosind piese protetice prefabricate pentru a le aplica și a le colora în mod corespunzător.

Angajarea în alte abilități avansate în domeniul proteticii și al modelării vă va dezvolta tehnicile și practicile de lucru potrivite pentru rolurile din industrie bazate pe atelier, în crearea de lucrări fizice.

Vă veți explora practica creativă, punând accentul pe tehnicile tradiționale 3D, cum ar fi sculptura în lut, îmbunătățind abilitățile practice anterioare de proiectare prin dezvoltarea metodelor, instrumentelor și a cunoștințelor despre produse/materiale.

Aspirațiile dvs. de angajare vor fi încurajate și susținute prin oportunități, cum ar fi vizitarea unor profesioniști, care vă vor oferi o perspectivă asupra practicii profesionale și a așteptărilor din industrie.

Pentru acest curs va trebui să cumpărați sau să vă completați echipamentul existent.

Este posibil să existe o vizită alocată ca parte a studiilor finanțate prin taxele de curs plătite - tutorele de curs vă va informa cu privire la această excursie și la datele acesteia. Excursiile și vizitele suplimentare pentru a vă îmbogăți cursul vor avea un cost suplimentar (nu sunt incluse în taxele universitare).

.

  • OPORTUNITĂȚI PENTRU ABSOLVENȚI:
  • Artist de machiaj protetic / Designer,
  • Roluri de atelier care să sprijine rolurile de pe platourile de filmare în cadrul industriilor TV, film și media,
  • Designeri TV/Film, oportunități în sectorul în continuă expansiune al industriilor creative.

**Cursuri (fără examene), lucrări practice și prezentări**

Cerințe de intrare / Admitere

Primim cu plăcere solicitări din partea studenților internaționali și din UE și acceptăm o serie de calificări internaționale. Va trebui să luați următoarea calificare în limba engleză ca parte a procesului de obținere a vizei: IELTS (Academic) - Scor general de 6,0 cu nu mai puțin de 5,5 la fiecare componentă Atunci când vă gândiți să studiați în străinătate, este important să înțelegeți toate costurile implicate. Este esențial să vă faceți un buget pentru studii înainte de a pleca din țara dumneavoastră de origine și să vă asigurați toate fondurile pentru taxele de școlarizare și costurile de trai. Vă rugăm să urmați acest link pentru mai multe detalii despre cerințele de viză: https://www.gov.uk/student-visa
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Prosthetics, Modelmaking and Digital Design, FdA, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare Protetică, modelaj și proiectare digitală FdA

EU £7995 an 1
Channel Islands £7995 an 1
Irlanda £7995 an 1
Anglia £7995 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £7995 an 1
Scoția £7995 an 1
Țara Galilor £7995 an 1
Internațional £11750 an 1
EU £13250 an 1
Channel Islands £8500 an 1
Irlanda £8500 an 1
Anglia £8500 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £8500 an 1
Scoția £8500 an 1
Țara Galilor £8500 an 1
Internațional £13250 an 1

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • an 1 (Punct de start implicit)
  • an 2

Despre South Gloucestershire and Stroud College

South Gloucestershire and Stroud College este o instituție care oferă învățământ superior și postliceal, cu sediul în zona South Gloucestershire din Anglia.

Lista cu 25 cursuri de licență și masterat de la South Gloucestershire and Stroud College - Catalogul cursurilor

Componența studenților din South Gloucestershire and Stroud College

studenți:
absolvenți universitari:
:
0

Unde se predă acest program

University Centre WISE (UCWISE)
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Coafură creativă și machiaj media (film și televiziune și proteze) FD
(Leeds City College)
- - - - - Leeds În campus cu normă întreagă
Protetică, modelaj și proiectare digitală FdA
(South Gloucestershire and Stroud College)
- - - £11750 £13250 - Bristol În campus cu normă întreagă