Bath Spa University
Practica profesională în învățământul superior MA
Bath Spa University - Bath Spa University

Informații principale despre curs

Descrierea cursului

Un program pentru a ajuta personalul și studenții cercetători să abordeze provocările cheie ale muncii în învățământul superior.

 • Oportunități de dezvoltare profesională acreditată, concepute pentru a răspunde nevoilor celor care lucrează în contexte de învățământ superior, prin valorificarea creditelor relevante anterioare sau a burselor HEA.
 • Urmăriți dezvoltarea profesională în propriul ritm. Oferim modele flexibile de înscriere, de livrare a cursurilor și de acumulare a creditelor.
 • Activitățile de învățare și sarcinile de evaluare au o orientare practică și pot fi adaptate pentru a reflecta nevoile mediului dumneavoastră de lucru.

Acest curs de masterat flexibil este conceput pentru a vă sprijini dezvoltarea profesională continuă printr-o gamă de opțiuni de module și oferă atât calificări intermediare, cât și statut de acreditare externă (HEA) (numai pentru cei care au o practică didactică adecvată în învățământul superior). Veți alege modulele în funcție de rolul și interesele dvs. și veți studia pe o perioadă de doi până la cinci ani.

Cursul este potrivit pentru cadrele universitare, personalul serviciilor profesionale și studenții cercetători și se poate baza pe PGCerturi anterioare relevante (în practica HE) sau pe bursele HEA prin acreditarea învățării anterioare. În calitate de membru al personalului sau de student cercetător, programul PPHE vă va ajuta să faceți față provocărilor cheie ale muncii în lumea în schimbare rapidă a învățământului superior, obținând în același timp credite și calificări postuniversitare pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională.

Aceste provocări - legate de predare, sprijinirea învățării studenților, capacitatea de inserție profesională, durabilitatea, noile tehnologii, managementul echipelor, spiritul antreprenorial, asigurarea calității și responsabilitatea externă - se referă la întreaga activitate a învățământului superior și rareori pot fi abordate în mod izolat. Ele ridică multe întrebări cu privire la modul în care se poate îmbunătăți cel mai bine predarea și cercetarea în anumite contexte și la modul în care managerii și administratorii pot îmbunătăți eficacitatea și eficiența practicilor actuale, nu în ultimul rând în ceea ce privește abordarea nevoilor și aspirațiilor studenților, îmbogățirea experiențelor de învățare ale acestora și creșterea valorii durabile a rezultatelor învățării lor.

Evaluarea pentru toate modulele se face prin lucrări de curs, pe baza îndeplinirii unor sarcini menite să promoveze înțelegerea, îmbunătățirea și/sau aplicarea practicilor profesionale din învățământul superior pentru propria practică.

Cerințe de intrare / Admitere

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 5.0
  • Foundation
  • 6.5
  • Mphil / PhD
  • 7.0
  • PGCE
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Professional Practice in Higher Education, MA, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Trebuie să lucrați, sau să fiți student de cercetare, într-o instituție de învățământ superior (inclusiv HE în FE) în timpul studiilor part time la acest curs. Activitățile și evaluările se bazează pe practica dvs. profesională actuală în domeniul HE. Aceasta include atât personalul academic, cât și cel al serviciilor profesionale. Întrebați cu echipa cursului pentru a discuta.

În mod normal, vi se va cere să dețineți o diplomă de licență acordată de o instituție de învățământ superior din Regatul Unit sau o calificare echivalentă din străinătate. Solicitanții care nu posedă o diplomă de licență sau o calificare profesională echivalentă, dar care au cel puțin doi ani de experiență profesională relevantă pentru program sunt, de asemenea, bineveniți să aplice și vor fi invitați să participe la un interviu de admitere.

Dacă dețineți deja o calificare, cum ar fi un PGCert în domeniul învățământului superior (învățare și predare sau practică academică) sau o bursă a Academiei de Învățământ Superior, cursul se poate baza pe aceasta pentru a obține o calificare superioară. Prin urmare, acest curs este potrivit în primul rând pentru cei care locuiesc și lucrează în Regatul Unit, capabili să călătorească la Bath în mod regulat pentru a studia cu jumătate de normă în paralel cu activitatea lor în domeniul HE.

Costuri

Taxe de școlarizare Practica profesională în învățământul superior MA

Anglia £4298 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £4298 an 1
Scoția £4298 an 1
Țara Galilor £4298 an 1
Channel Islands £4298 an 1
Irlanda £4298 an 1

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Clasamentul Bath Spa University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 9 clasamente universitare pentru Bath Spa University

Despre Bath Spa University

Universitatea Bath Spa este situată la periferia rurală a orașului englez cu același nume, Bath. Această instituție de învățământ superior se mândrește cu faptul că dispune de resursele facultății și de inițiativa de a trata studenții ca indivizi, învățându-le punctele forte și punctele slabe, putându-i astfel ajuta să găsească locuri de muncă care să se alinieze cu obiectivele lor. În timpul liber, puteți găsi experiențe academice și sociale prin cele peste 70 de cluburi și societăți studențești de la Bath Spa.

Lista cu 240 cursuri de licență și masterat de la Bath Spa University - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Bath Spa University

 • Bath Spa University Bus Service
 • Why Bath Spa University?
 • LLB (Hons) Law at Bath Spa University
 • Bath Spa University - advice from graduating students
 • BA Theatre, Festival and Event Production

Unde se predă acest program

Newton Park Campus
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Învățământ superior MA
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Huddersfield În campus cu normă întreagă
Învățământ superior MA (PG)
(Middlesex University)
- - - £11000 - Londra În campus cu normă întreagă
Practica profesională în învățământul superior MA
(Bath Spa University)
- - - - - Bath În campus part-time
Învățământ superior PgDip
(University of Kent)
- - - - - Canterbury În campus part-time
Învățământ superior MA
(University of Surrey)
- - - - - Guildford În campus part-time
Educație internațională (învățământ superior) MA
(The University of Manchester)
- - - - - Manchester În campus cu normă întreagă
Educație (învățământ superior) MSc
(University of Oxford)
- - - - - Oxford În campus cu normă întreagă
Educația, informarea și orientarea în carieră în învățământul superior PgCert
(The University of Warwick)
- - - - - Coventry În campus part-time
PgCert
(Nottingham Trent University)
- - - - - Nottingham În campus part-time