Aberystwyth University
Artă plastică BA (Hons)
Aberystwyth University - Aberystwyth University

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 35 absolvenți de Fine Art BA (Hons) și pentru alte cursuri de Artă de la Aberystwyth University pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru Artă.

Satisfacția generală a studenților
81 /100
35 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de Arte creative și design

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de Artă la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £19000 £17000 £20000
Interval de 25-75 procente £14000 - £22000 £12500 - £21000 £15000 - £25000


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Arte creative și design din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £19948 £16221 £19536
Interval de 25-75 procente £17428 - £24000 £11190 - £21313 £13583 - £25698

Descrierea cursului

Predarea artei la Aberystwyth are o istorie remarcabilă care datează din 1917, când a fost una dintre puținele universități britanice care s-au preocupat de mișcarea Art and Crafts Movement. Clădirea clasată care găzduiește Școala de Artă a fost adaptată pentru a răspunde nevoilor învățământului de Arte Frumoase de astăzi, păstrând în același timp multe dintre caracteristicile sale originale. Este un simbol elegant al obiectivului Școlii de a lega tradiționalul de contemporan.

Școala de Artă vă poate oferi facilități excelente pentru studiul picturii, al artelor grafice și al fotografiei, cu studiouri pentru pictură, gravură în calcografie, litografie, serigrafie și imprimare în relief, tipografie, fotografie alb-negru și color, grafică pe calculator și majoritatea formelor de reprografie.

În calitate de student la Aberystwyth, veți avea acces la o gamă superbă de arte vizuale, inclusiv la o colecție extinsă de lucrări de artă originale. Școala de Artă este un muzeu acreditat care își administrează propriile galerii și găzduiește o colecție de aproximativ 20.000 de stampe, fotografii, desene și acuarele, ceramică și artă decorativă care datează din secolul al XV-lea până în prezent. Galeria de ceramică din Centrul de Arte al Universității găzduiește, de asemenea, o colecție importantă de ceramică de atelier din secolul XX.

Ca departament apropiat, ne mândrim cu asocierea noastră strânsă cu Centrul de Arte al Universității, care este unul dintre cele mai mari din Marea Britanie și un loc important pentru expozițiile artiștilor și designerilor contemporani. Printre lectorii noștri se numără artiști practicieni, istorici și teoreticieni, care sunt foarte apreciați în domeniile lor respective. Artele plastice la Universitatea Aberystwyth vă vor permite să dezvoltați noi sau să vă extindeți și să vă aprofundați abilitățile în pictură, gravură, desen, fotografie, ilustrație de carte, film experimental, instalație și performance site-specific.

Studenții din cadrul departamentului nostru pot profita de oportunitățile noastre interesante, cum ar fi studierea în străinătate în cadrul programului Erasmus (studiind în oricare dintre universitățile noastre partenere europene din țări precum Turcia, Norvegia și Germania). De asemenea, le oferim studenților posibilitatea de a participa la mai multe excursii, iar destinațiile din trecut au inclus: Madrid, Paris, Roma, Moscova, Lisabona, pentru a numi doar câteva.

Statisticile noastre de angajabilitate vorbesc de la sine, în 2017 rezultatele DLHE, 100% dintre absolvenții de licență din Marea Britanie / UE de la Școala de Artă care au absolvit în 2016 au fost în locuri de muncă la nivel profesional sau în studii suplimentare la nivel de absolvent la șase luni după absolvire (DLHE, 2017).

La finalizarea cu succes a acestui curs, veți ieși cu capacități din lumea reală și veți poseda abilitățile de bază de angajare care să vă permită să urmați cariere ca istorici de artă; jurnaliști de artă și de cercetare; directori de artă; pictură de șevalet și lucrări pe hârtie conservatori; educație; mediul academic. Un număr de absolvenți ai noștri au găsit locuri de muncă cu:

The Tate;

Muzeul Victoria și Albert;

Academia Regală de Arte;

Galeria Saachi;

The BBC;

The Royal Collection Trust;

Consiliul pentru Design și Arte

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Fine Art BA (Hons) la Aberystwyth University

50% Ocupații artistice, literare și mediatice
25% Ocupații administrative
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5% Ocupații în domeniul vânzărilor
5% Profesioniști în design web și multimedia

Notarea și timpul de studiu

Cerințe de intrare / Admitere

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru acest curs

Cerințe privind limba engleză

Nivel Detalii suplimentare
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Cu minimum 5,5 în fiecare element.

PTE Academic 62

Cu note minime de 51 la fiecare componentă.

TOEFL (iBT) 88

Cu punctaj minim la următoarele componente Listening 21; Writing 21; Reading 22; Speaking 23.

IELTS (Academic) 6.5

Cu minimum 5,5 în fiecare element.

PTE Academic 62

Cu note minime de 51 la fiecare componentă.

TOEFL (iBT) 88

Cu punctaj minim la următoarele componente Listening 21; Writing 21; Reading 22; Speaking 23.

Universitatea Aberystwyth oferă un pachet valoros de burse și burse pentru a sprijini studenții. Concursul nostru de lungă durată pentru examenul de admitere înseamnă că ați putea obține până la 2.000 de lire sterline pe an pentru costurile de trai și de studiu. Puteți combina această sumă cu oricare sau cu toate celelalte burse ale noastre, pentru a vă face pachetul financiar mai valoros. Premiile noastre includ burse pentru sport și muzică, burse pentru cei care au părăsit sistemul de îngrijire/tineri în grija cărora se află studenți strămutați și o serie de premii specifice fiecărui departament. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru detalii complete.
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Fine Art, BA (Hons), dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare Artă plastică BA (Hons)

Anglia £9000 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9000 an 1
Scoția £9000 an 1
Țara Galilor £9000 an 1
Channel Islands £9000 an 1
Irlanda £9000 an 1
EU £16520 an 1
Internațional £16520 an 1

Informații suplimentare privind taxele

Guvernele britanic și galez au confirmat faptul că studenții din UE care își încep studiile în anul universitar 2021/22 nu vor mai fi eligibili pentru statutul de taxă de acasă. Prin urmare, taxele pentru studenții din UE vor fi percepute în conformitate cu taxele internaționale începând cu anul 2021/22.

Vă rugăm să rețineți că cetățenii irlandezi vor fi în continuare eligibili pentru statutul de "home fee" și pentru sprijin din partea guvernului galez în cadrul acordului privind zona de călătorie comună.

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul Aberystwyth University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 25 clasamente universitare pentru Aberystwyth University

Despre Aberystwyth University

Universitatea Aberystwyth (Aber) a fost fondată în 1872 în Aberystwyth, Țara Galilor. Această universitate a obținut o serie impresionantă de premii în diverse domenii, inclusiv în ceea ce privește standardele de predare și capacitatea de angajare a absolvenților de studii postuniversitare. Fie că vă place să vă plimbați pe plajă sau să vizitați centrul istoric al orașului, Aberystwyth este o opțiune superbă pentru acei studenți care caută un loc liniștit în care să se concentreze asupra obiectivelor lor academice.

Lista cu 383 cursuri de licență și masterat de la Aberystwyth University - Catalogul cursurilor

Unde se predă acest program

Main Site (Aberystwyth)
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Artă plastică BA (Hons)
(University of Suffolk)
81% 0% 0% £13992 127 Ipswich În campus cu normă întreagă
Artă plastică BA (Hons)
(De Montfort University)
51% 5% 9% £15250 £15750 137 Leicester În campus cu normă întreagă
Artă plastică BA (Hons)
(University of Reading)
69% 5% 5% £22350 168 Reading În campus cu normă întreagă
Artă plastică BA (Hons)
(Aberystwyth University)
81% 10% 5% £16520 132 Aberystwyth În campus cu normă întreagă
Arte plastice (4 ani) BA (Hons)
(University College London)
33% 10% 0% £35000 204 Londra În campus cu normă întreagă
Arte plastice (cu fundație) BA (Hons)
(University of Gloucestershire)
80% 10% 10% £15000 £15450 117 Cheltenham În campus cu normă întreagă
Artă și design cu tehnologii creative cu un an de fundație BA (Hons)
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Birmingham În campus cu normă întreagă
Istoria artei și designului și teologie BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Liverpool În campus cu normă întreagă
Artă și design cu tehnologii creative BA (Hons)
(Birmingham City University)
85% 10% 10% £16085 158 Birmingham În campus cu normă întreagă
Artă plastică (cu un an de fundație integrat) (Canterbury) BA (Hons)
(University for the Creative Arts)
66% 4% 3% £17500 145 Canterbury În campus cu normă întreagă