Brunel University
Scriere creativă MA
Brunel University - Brunel University

Forme de curs oferite

Informații principale despre curs

Descrierea cursului

Diploma noastră de masterat Creative Writing MA este concepută pentru a vă dota cu o gamă largă de abilități avansate de scriere creativă și acreditare academică pentru munca dvs. creativă.

Predarea este asigurată de unii dintre cei mai talentați și mai originali scriitori din prezent. Între ei au publicat peste 100 de cărți, au produs nenumărate scenarii pentru televiziune, radio și film și au câștigat nenumărate premii. Din echipă fac parte Bernardine Evaristo, câștigătoare în 2019 a celui mai prestigios premiu pentru roman din lume, Booker Prize, pentru romanul său Sunday Times nr. 1, Girl, Woman, Other, bestseller, și renumitul poet de performanță, scriitor și om de radio și televiziune Benjamin Zephaniah. Pe lângă programul "general" de sine stătător, există și traseul mai specializat de scriere de romane.

Generalități: Construirea unor cunoștințe avansate privind teoria și practica actuală a scrisului în comunitate și dezvoltarea unei înțelegeri a rolului scriitorului în inițiativele artistice și în industriile creative. Novela: Dobândiți o înțelegere mai profundă a structurii unui roman și dezvoltați tehnicile de evaluare critică a unei varietăți de forme și genuri de romane la un nivel profesional al industriei. Aveți avantajul locației apropiate a Brunel față de Londra, capitala literară a Regatului Unit. Veți beneficia de excursii la Biblioteca Britanică, la Shakespeare's Globe și la teatrele din West End. De asemenea, veți avea parte de prelegeri invitate care acoperă diferite aspecte ale scrierii creative. Printre vorbitorii experți din industrie se numără editori de cărți, scenariști, poeți și radiodifuzori. Talentul tău de scriitor poate fi, de asemenea, pus în valoare la o varietate de spectacole găzduite de Brunel, inclusiv poezie, piese de teatru, comedie și proiecții de film, dezbateri literare și popularul Brunel Writers' Series. MA nostru în scriere creativă poate fi studiat cu normă întreagă pe parcursul unui an sau cu jumătate de normă pe parcursul a doi ani.

Cerințe de intrare / Admitere

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees Arts, Social Sciences, Education and Social Work
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 6.0
  • Graduate Degrees Science, Technology and IT
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees Arts, Social Sciences, Education and Social Work
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees Law
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees Science, Technology and IT

În fiecare an, Universitatea Brunel din Londra oferă peste 600 de burse, burse și reduceri studenților din țară, din UE și din străinătate. Pentru a aplica, va trebui să fi primit o ofertă la unul dintre cursurile noastre și să fi depus cererea corespunzătoare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe. https://www.brunel.ac.uk/scholarships
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Creative Writing, MA, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

O diplomă cu onoruri de 2,2 (sau mai mare) în Marea Britanie în literatura engleză (inclusiv în cazul în care literatura engleză este o specializare în cadrul diplomei) și scriere creativă sau o calificare echivalentă recunoscută la nivel internațional.

**Sau...

O diplomă cu onoruri de 2,2 (sau mai mare) în Marea Britanie în orice alt domeniu (sau o calificare echivalentă recunoscută la nivel internațional) sau o altă calificare / experiență profesională sau practică relevantă. În plus, candidații care nu dețin o diplomă de 2,2 în literatura engleză sau în scriere creativă trebuie să prezinte și o mostră de scriere creativă. Acesta ar trebui să fie un eșantion de 2000 până la 3000 de exemplare dintr-unul dintre: povestiri scurte; un roman în curs de elaborare; poezii; scenarii de film; sau articole pentru ziare. Proba de scriere ar trebui să fie relevantă pentru traseul pentru care candidați. De exemplu, dacă vă înscrieți la Poezie, ar trebui să trimiteți o colecție de poezii. Acestea ar trebui să demonstreze capacitatea și angajamentul adecvat pentru scriere creativă și ar trebui să fie trimise împreună cu cererea dumneavoastră.

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Clasamentul Brunel University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 32 clasamente universitare pentru Brunel University

Despre Brunel University

Înființată în 1957, Universitatea Brunel este situată în cadrul suburban al marelui oraș Uxbridge, Londra. Datorită locației universității, Brunel University dispune de numeroase legături de transport public către Londra, pe care studenții le folosesc pentru a-și extinde opțiunile atunci când vine vorba de stagii de practică. Rata de admitere este mai mică decât în cazul multor universități, așa că solicitanții ar trebui să își pregătească bine declarațiile personale și interviurile atunci când aplică pentru a se înscrie aici.

Lista cu 270 cursuri de licență și masterat de la Brunel University - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Brunel University

 • Brunel campus life: Union of Brunel Students
 • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
 • Creative Writing BA | Brunel University London
 • Being an international student | Brunel University London
 • Education BA | Brunel University London
 • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Unde se predă acest program

Brunel University London
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Engleză cu scriere creativă MA (Hons)
(University of Aberdeen)
79% 5% 10% £21900 £20800 177 Aberdeen În campus cu normă întreagă
Engleză și scriere creativă MA (Hons)
(University of Dundee)
- - - £20900 - Dundee În campus cu normă întreagă
Scriere creativă (non-ficțiune) MA
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Norwich În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MA
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Portsmouth În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MLitt
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Aberdeen În campus cu normă întreagă
MA Creative Writing MA
(University of Reading)
- - - £22350 - Reading În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MA
(Durham University)
- - - £24750 - Durham În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MA
(Bath Spa University)
- - - £17645 - Bath În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MA
(Swansea University)
- - - £17500 £18400 - Swansea În campus cu normă întreagă
Scriere creativă MA
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Londra În campus cu normă întreagă