Clasamente pentru St Mary's University College Belfast ()

St Mary's University College este un centru de învățământ superior romano-catolic oficial, situat în capitala nord-irlandeză Belfast. Acest colegiu oferă posibilitatea de a studia materii tradiționale de arte liberale, cu șansa de a obține o diplomă universitară datorită colaborării continue cu Queen's University Belfast. Situat la doar o scurtă călătorie cu autobuzul de centrul aglomerat al orașului Belfast, studenții de aici se vor afla într-un oraș modern și în plină mișcare, cu toate oportunitățile sociale și de angajare pe care le aduce acest lucru.

Ultimele actualizări ale clasamentului pentru
 • septembrie 2023: Publicarea site-ului (Business and Management). Poziția în clasament #61.

Clasamente pe materii

Educație

  • #2 
  • #61 
  Educație

  [Publicat 09 septembrie, 2023]

Cele mai bune clasări pe materii pentru

Educație The Guardian University League Tables by Subject
#61 
Educație

Despre

PROS

 • Un campus mic, cu clase de dimensiuni reduse, le oferă studenților și profesorilor șansa de a se cunoaște mai bine, ceea ce are ca efect îmbunătățirea rezultatelor academice generale.
 • Cei mai mulțumiți elevi de la St Mary's University College sunt cei care lucrează la diplome legate de sport, datorită facilităților excepționale și a finanțării pentru disciplinele sportive. Printre exemple se numără terenul de sport 3G iluminat, situat în St Dominic's, centrul de fitness și instalația de înaltă performanță.
 • Sunt disponibile cursuri de formare a profesorilor, care sunt destinate în special profesioniștilor care lucrează sau intenționează să lucreze în școli primare sau secundare catolice.

CONS

 • Cea mai frecventă nemulțumire exprimată de studenți este că serviciile din acest campus sunt scumpe, cantina fiind principalul exemplu. Este posibil ca unii studenți să dorească să își pregătească singuri mesele pentru a economisi bani.

Elemente cheie

Anul fondării:
1900
Telefon:
44 28 9032 7678
Adresă:
BT12 6FE, Belfast
Irlanda de Nord (Marea Britanie)
Site web:
https://www.stmarys-belfast.ac.uk/
Social:
 • Why students love studying at St Mary’s University College Belfast

Harta pentru

Alte universități din Belfast:

Design interior

ocupă locul 0 în Irlanda de Nord (Marea Britanie) în clasamentul nostru meta, format din 112 clasamente de universități. Consultați clasamentele tuturor 5 universităților din Irlanda de Nord (Marea Britanie).

ocupă locul 2 din Belfast în clasamentul nostru meta. Consultați clasamentele tuturor celor 3 universități din Belfast.

a obținut cea mai bună poziție în clasament pentru Educație. Ea se clasează pe locul 61 în (Education). Consultați toate clasamentele pe materii pentru .

Un număr mare de clasamente includ sondaje în rândul cadrelor universitare, cu privire la reputația instituțiilor. În clasamentul nostru meta de 112 clasamente universitare, se află pe locul 2 printre universitățile din Belfast și pe locul 0 printre universitățile din Irlanda de Nord (Marea Britanie). Consultați toate clasamentele pentru .