University of Worcester
Biologie criminalistică și aplicată BSc (Hons)
University of Worcester - University of Worcester

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii specifice cursurilor pentru 10 absolvenți la Forensic & Applied Biology BSc (Hons) la University of Worcester pentru fiecare dintre întrebările din chestionar în comparație cu media pentru toate cursurile din UK pentru științe medico-legale și arheologice.

Satisfacția generală a studenților
89 /100
10 total respondenți
NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de științe medico-legale și arheologice

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de științe medico-legale și arheologice la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £21000 £20000 £22500
Interval de 25-75 procente £20000 - £24000 £16000 - £22500 £17000 - £27500


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de științe medico-legale și arheologice din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £22282 £22394 £25260
Interval de 25-75 procente £19551 - £25388 £17766 - £26526 £20398 - £30716

Descrierea cursului

Prezentare generală

La Worcester puteți studia știința criminalistică alături de aspectele biologice care o susțin, aprofundându-vă înțelegerea și sporindu-vă perspectivele de angajare. Cu conținutul de criminalistică puteți învăța "ce" să faceți, dar cu ajutorul biologiei veți învăța și "cum" și "de ce", obținând astfel un bagaj de cunoștințe mai complet, foarte apreciat de angajatori.

Toate modulele sunt interactive și vă oferă o experiență importantă de aplicare a teoriei în sesiuni practice din lumea reală. Studenții sunt instruiți și susținuți în grupuri relativ mici de către experți în domeniul lor.

Caracteristici cheie

 • Cursul nostru de biologie criminalistică și aplicată BSc este clasat pe locul 18 din toate cursurile de științe criminalistice din întreaga țară
 • Acreditat de Chartered Society of Forensic Sciences. Prima diplomă de licență din țară care a fost acreditată cu ei pentru Standardul Componentei de Arheologie Forensică
 • Facilități excelente, inclusiv laboratoare de cercetare, o casă de simulare a locului crimei, echipamente geofizice pentru detectarea înmormântărilor ascunse și truse de investigare a locului crimei
 • Legături puternice în industrie cu poliția din West Mercia și Warwickshire, precum și cu Asociația de salvare din zona Severn
 • Personal cu o mare experiență, cu peste 100 de ani de experiență combinată în domeniu, care vă oferă acces la scene realiste și cazuri reale
 • Absolvenții concurează cu succes atât pentru cariere în domeniul biologic, cât și în cel criminalistic

Aflați mai multe despre curs la Zilele noastre deschise

Vizitarea noastră este cel mai bun mod de a vă face o idee despre viața de student la Universitatea din Worcester. Veți afla mai multe despre curs și veți avea ocazia să vorbiți cu personalul, studenții și absolvenții recenți despre cum este cu adevărat să studiați la Worcester.

De ce Universitatea din Worcester?

Universitatea din Worcester este o comunitate unită și de înaltă performanță în care studenții sunt susținuți pentru a reuși la fiecare nivel.

Universitatea este un loc cu adevărat incluziv, unde fiecare persoană contează ca individ. De la proiectarea de facilități imaginative la furnizarea de sprijin practic și învățare adaptată, ne străduim să ajutăm persoanele din toate mediile și abilitățile să își atingă propriul potențial bogat. Lucrăm din greu pentru a sparge barierele și pentru a oferi oportunități pentru toți.

Realizări recente ale Universității din Worcester

 1. Universitatea din Worcester a fost clasată în top 5 în Marea Britanie pentru calitatea educației în clasamentul Times Higher Education's University Impact Rankings în fiecare an de la înființarea sa în 2019. De asemenea, Universitatea a fost clasată în primii 5 din Marea Britanie pentru Egalitatea de gen în toți anii clasamentului, iar în prezent deține locul întâi (2023).

 2. În mai 2023, Universitatea a primit probabil cel mai bun raport Ofsted al oricărui furnizor de formare a cadrelor didactice din secolul XXI. Programele de învățământ primar și secundar ale Universității au primit calificativul "Outstanding". Raportul se deschide: "Stagiarii beneficiază de o experiență de învățare excepțională la Universitatea din Worcester. Această experiență le insuflă un angajament adânc înrădăcinat de a face o diferență în viața copiilor din comunitățile pe care le deservesc".

 3. Worcester a crescut pentru a deveni universitatea engleză numărul unu (cu excepția instituțiilor specializate) pentru ocuparea forței de muncă susținută, continuarea studiilor, sau ambele, la trei și cinci ani după absolvire în 2022 Studiul Longitudinal Educational Outcomes publicat de guvern, după ce a fost în top 10 în 2020 și 2021. 96% dintre absolvenții noștri sunt în muncă sau în continuarea studiilor la 15 luni după absolvire (Graduate Outcomes Survey 2022)

 4. Worcester este un lider în domeniul sustenabilității și a primit distincții de primă clasă în cadrul Ligii verzi People and Planet în fiecare an începând cu 2009. În 2019, universitatea a fost desemnată Instituția anului în materie de sustenabilitate în cadrul premiilor Green Gown Awards și a primit o mențiune foarte bună în cadrul premiilor globale de la ONU.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Forensic & Applied Biology BSc (Hons) la University of Worcester

20% Ocupații administrative
20% Ocupații în domeniul vânzărilor
15% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
10% Ocupații în domeniul designului
5% Ocupații artistice, literare și mediatice
5% Ocupații elementare
5% Ocupații de meserii calificate
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5%
5% Ocupații administrative

Notarea și timpul de studiu

Pentru informații detaliate despre evaluare, feedback, predare și timpul de contact, vizitați pagina noastră de curs. Puteți face acest lucru derulând până în partea de jos a acestei pagini și selectând "Vizitați pagina noastră de curs

Distribuția notelor

Studenții de la acest curs au primit următoarele note

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

Must include A Level biology or equivalent.

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru acest curs

Cerințe de calificare

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation year
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Forensic & Applied Biology, BSc (Hons), dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul University of Worcester în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 11 clasamente universitare pentru University of Worcester

Despre University of Worcester

Universitatea din Worcester (UW) este o universitate de cercetare finanțată din fonduri publice, situată în Worcester, Anglia. Datând din 1946, ca un colegiu de formare a profesorilor de urgență, abia în 2005 UW a primit statutul oficial de universitate. Campusul principal al universității este cunoscut sub numele de St John's și este locul în care se desfășoară majoritatea cursurilor, deși cele legate de afaceri, informatică, marketing și management sunt preluate de campusul secundar al universității, cunoscut sub numele de City Campus.

Lista cu 213 cursuri de licență și masterat de la University of Worcester - Catalogul cursurilor

Componența studenților din University of Worcester

 • International Student Life at University of Worcester
 • Alexandra Perry - Education Studies BA (Hons) - University of Worcester
 • Results day story - Neve - University of Worcester
 • Student Services at the University of Worcester
 • Take your place at the University of Worcester

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Biologie criminalistică și aplicată (cu un an de fundație) BSc (Hons)
(University of Worcester)
89% 10% 35% - 117 Worcester În campus cu normă întreagă
Biologie criminalistică și aplicată BSc (Hons)
(University of Worcester)
89% 10% 5% - 145 Worcester În campus cu normă întreagă
Biologie criminalistică (cu un an de pregătire) BSc (Hons)
(Bournemouth University)
- 6% 7% £18800 128 Poole În campus cu normă întreagă
Biologie criminalistică BSc (Hons)
(Bournemouth University)
74% 6% 15% £18800 116 Poole În campus cu normă întreagă
Biologie și psihologie criminalistică BSc (Hons)
(University of Chester)
73% 3% 12% - 140 Chester În campus cu normă întreagă
Biologie criminalistică BSc (Hons)
(University of Chester)
65% 0% 10% - 143 Chester În campus cu normă întreagă
Biologie criminalistică (inclusiv un an de pregătire) BSc (Hons)
(University of Chester)
65% 0% 10% - 151 Chester În campus cu normă întreagă
Criminologie și biologie criminalistică BSc (Hons)
(University of Chester)
65% 0% 10% - 137 Chester În campus cu normă întreagă
Biologie și biologie criminalistică BSc (Hons)
(University of Chester)
62% 10% 5% - 141 Chester În campus cu normă întreagă
Arheologie și biologie criminalistică BA (Hons)
(University of Chester)
65% 0% 10% - 130 Chester În campus cu normă întreagă