University of Surrey
Managementul scenei și al producției MA
University of Surrey - University of Surrey

Informații principale despre curs

Descrierea cursului

De ce să alegi acest curs

Școala de actorie Guildford School of Acting (GSA) oferă de peste 40 de ani o formare profesională foarte apreciată în domeniul managementului de scenă, iar absolvenții noștri au ajuns să lucreze în toate domeniile industriei, atât în Marea Britanie, cât și în întreaga lume.

Dacă sunteți absolvent al unui curs, altul decât cel de teatru tehnic de licență specializat și credeți că drumul dumneavoastră în carieră se află în culise, atunci cursul nostru Stage and Production Management MA este conceput pentru dumneavoastră.

Vă vom ajuta să vă dezvoltați cunoștințele și abilitățile existente, permițându-vă să vă lansați cu succes într-o carieră în industria teatrului și a divertismentului.

Ce veți studia

În cadrul cursului nostru de masterat în Managementul scenei și al producției, bazat pe practică, veți lucra îndeaproape cu colegii de la GSA pentru a realiza producții extraordinare.

Prin intermediul seminariilor și atelierelor intensive, veți face cunoștință cu managementul de scenă și disciplinele tehnice și veți începe să vă planificați dezvoltarea profesională.

Veți lucra apoi la o mare varietate de proiecte de producție în spațiile de spectacol din cadrul universității și în locații externe. De asemenea, vor exista oportunități de a prelua roluri critice de producție de nivel superior ca director de scenă adjunct, director de scenă sau director de producție în cadrul producțiilor noastre publice, sub îndrumarea personalului nostru experimentat și conectat la industrie.

Veți avea, de asemenea, șansa de a finaliza un plasament în industrie, iar planificarea dezvoltării profesionale va culmina cu prezentarea muncii dumneavoastră printr-o prezentare digitală a absolvenților.

Cerințe de intrare / Admitere

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

    • 6.5
    • All Degrees

Suntem mândri că suntem una dintre cele mai diverse universități din punct de vedere cultural din Marea Britanie, cu peste 140 de naționalități care joacă un rol în viața universitară. Echipa noastră de recrutare internațională este aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului de înscriere - de la consilierea privind alegerea cursului potrivit până la solicitarea unei vize și pregătirea pentru primele săptămâni la Surrey. Îi puteți contacta prin intermediul [email protected] Solicitanții care au nevoie de o viză de student pentru a studia în Marea Britanie: Pentru a solicita o viză de student, trebuie să aveți o confirmare de acceptare (CAS) pentru universitatea la care doriți să studiați. Acesta este un număr unic care vă va permite să solicitați viza. Universitatea nu are nicio obligație legală de a sponsoriza nicio persoană și acționează cu prudență în ceea ce privește emiterea unei Confirmări de acceptare pentru studii (CAS) pentru a nu-și risca statutul de sponsor al studenților. Confirmarea de acceptare la studii (CAS) va fi emisă în conformitate cu Politica privind traseul studențesc și emiterea CAS, disponibilă la: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies

Universitatea din Surrey oferă o serie de burse și burse pentru a sprijini studenții noștri, vă rugăm să vizitați https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries pentru mai multe detalii.
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Stage and Production Management, MA, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

O diplomă cu onoruri de minimum 2:2 în Marea Britanie sau o calificare internațională echivalentă recunoscută.

Pot fi luați în considerare și candidații care pot dovedi o experiență anterioară vastă în teatru și spectacol sau în industria divertismentului în general și care pot convinge comisia de interviu de capacitatea lor de a finaliza cursul.

Cerințe privind limba engleză

**IELTS Academic: 6**5 la general cu 6.0 la fiecare element.

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Clasamentul University of Surrey în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 31 clasamente universitare pentru University of Surrey

Despre University of Surrey

Universitatea din Surrey este o universitate de cercetare finanțată de guvern, situată în Guildford, Anglia. Obiectivele declarate ale universității sunt de a deveni o universitate de top la nivel mondial care efectuează cercetări și inovații importante, creând cercetători de excepție și obținând rezultate care aduc contribuții importante pentru societate.

Lista cu 341 cursuri de licență și masterat de la University of Surrey - Catalogul cursurilor

Componența studenților din University of Surrey

  • Student life at the University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Managementul scenei și al producției MA
(University of Surrey)
- - - - - Guildford În campus cu normă întreagă