University of Bradford
Tehnologie clinică (cu un an de plasament) BSc (Hons)
University of Bradford - University of Bradford

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii specifice cursurilor pentru 10 absolvenți la Clinical Technology (with a placement year) BSc (Hons) la University of Bradford pentru fiecare dintre întrebările din chestionar în comparație cu media pentru toate cursurile din UK pentru bioinginerie, inginerie medicală și biomedicală.

Satisfacția generală a studenților
86 /100
10 total respondenți
NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de Inginerie

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de bioinginerie, inginerie medicală și biomedicală la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £26000 £26000 £30500
Interval de 25-75 procente £22000 - £29000 £20500 - £30000 £25000 - £36000


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Inginerie din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £27855 £24649 £28518
Interval de 25-75 procente £24239 - £33607 £19237 - £30298 £22054 - £34375

Descrierea cursului

Dezvoltați-vă abilitățile necesare pentru o carieră de tehnolog clinician, capabil să vă aplicați cunoștințele pentru a ajuta la diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea pacienților. Veți învăța:

Pentru a proiecta și fabrica echipamente medicale Inginerie tisulară și repararea rănilor pentru fabricarea de organe artificiale Aplicarea, repararea și întreținerea dispozitivelor medicale efectuarea de măsurători fiziologice, cum ar fi ECG, EMG, IMC, spirometrie și analiza pielii.

Vă veți specializa în trei domenii - tehnologia renală (dializă), ingineria reabilitării (proteze/orteze) și tehnologia/ingineria medicală.

Inovația tehnologică în domeniul medicinei și al asistenței medicale se accelerează într-un ritm enorm. Spitalul modern este acum centrul unui sistem de sănătate sofisticat din punct de vedere tehnologic, iar acest lucru necesită un personal la fel de sofisticat din punct de vedere tehnologic. Acest lucru înseamnă că veți fi extrem de angajabil ca absolvent.

Un an de plasament în industrie, efectuat în al treilea an al programului, vă permite să vă creați contacte, dezvoltându-vă în același timp competențele și încrederea profesională.

Acreditare profesională

Acreditat de către Instituția de Inginerie și Tehnologie (IET) în numele Consiliului de Inginerie în scopul îndeplinirii parțiale a cerințelor academice pentru înregistrarea ca inginer autorizat.

Placements

Acest program de 4 ani de BSc (Hons) Tehnologie clinică vă oferă posibilitatea de a face un an de stagiu de lucru în industrie în al treilea an.

Anul de plasament este o modalitate excelentă de a vă dezvolta experiența profesională, de a vă crea contacte în industrie și de a vă familiariza cu munca de zi cu zi a unui tehnolog clinic profesionist. Plasamentele sunt predominant poziții salariate și pot duce la oferte de angajare după absolvire dacă excelezi în timpul plasamentului.

Printre destinațiile recente de plasament se numără:

 • DePuySynthes (Johnson & Johnson)
 • Smith & Nephew
 • Biomet Healthcare UK Ltd
 • GE Healthcare
 • Stanmore Orthopaedics
 • Smiths Medicals
 • IMI Precision Manufacturing
 • Siemens
 • Zimmer
 • Blatchford

După finalizarea stagiului, vă veți întoarce pentru a finaliza ultimul an al programului și veți aplica tot ce ați învățat la proiectul final.

Acreditat de către Institution of Engineering and Technology (IET) în numele Engineering Council în scopul îndeplinirii integrale a cerințelor academice pentru înregistrarea ca inginer încorporat și pentru îndeplinirea parțială a cerințelor academice pentru înregistrarea ca inginer autorizat.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Clinical Technology (with a placement year) BSc (Hons) la University of Bradford

20% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
10% Servicii personale de îngrijire
10% Ocupații în domeniul vânzărilor
10% Profesioniști în domeniul învățământului
10% Ocupația de sprijin în predare și îngrijire a copiilor
10% Ocupații elementare
10% Manageri, directori și înalți funcționari
10% Profesioniști în terapie

Majoritatea modulelor utilizează un amestec de cursuri formale, sesiuni practice de laborator, tutoriale și seminarii. Unele module implică lucrul în grup supravegheat, de obicei cu un membru al personalului academic desemnat pentru fiecare grup. Toate modulele presupun ca studenții să efectueze studii independente, susținute prin intermediul tehnologiilor de învățare la distanță, cum ar fi mediul nostru virtual de învățare. Listele de lecturi și resursele sugerate pentru studiul independent oferă studenților o îndrumare suplimentară pentru a întreprinde această activitate, iar orele de contact regulate și feedback-ul informal pe parcursul cursurilor oferă oportunități de îndrumare suplimentară pentru cursanți. Evaluările pentru module iau în mare parte forma unor lucrări practice, teste de laborator și examene scrise, toate formele fiind bine reprezentate în toți anii de curs, la toate modulele.

Distribuția notelor

Studenții de la acest curs au primit următoarele note

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

112 UCAS tariff points to include 1 GCE Advanced Level or equivalent level qualification and GCSE English and Mathematics at grade C/grade 4 or equivalent. Acceptable subjects: any Maths or Science subjects.

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru acest curs

Cerințe de calificare

Minim 3 A Levels cu BBB - cel puțin 2 dintre disciplinele de știință sau matematică. Pentru a fi luat în considerare pentru intrarea în anul al doilea, minimum 3 A Levels la ABB, cu AB la 2 materii de știință sau matematică (inclusiv materia (materiile) nominalizată (nominalizate) pentru onoruri - A în materie pentru Single Honours sau AB în materie pentru Joint Honours). De asemenea, este necesar: GCSE la C sau mai sus în limba engleză sau limba engleză, matematică și fie în chimie, fie în biologie sau în științe cu dublă atribuire.

32 - 48 puncte UCAS Tariff

Diploma de acces la HE

35 în total, inclusiv 5 la nivel superior la matematică și fizică

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (prima predare din septembrie 2016)

Un minim de 5H cu 3 la H2 ȘI 2 la H3 SAU AABB, inclusiv un minim de H3 sau BB la două materii de științe sau matematică. Notele din cadrul benzii B trebuie să fie la B2 sau mai sus. O în engleză, matematică și fie în chimie, fie în biologie.

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 5.0
  • A-level Humanities
  • General Test
  • (no subscore less than 7.0)
  • 5.0
  • A-level Sciences
  • General Test
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.0
  • Foundation Law
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 7.0
  • Graduate Degrees Education, Law
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees Law etc.
  • (no subscore less than 5.0)
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Clinical Technology (with a placement year), BSc (Hons), dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare Tehnologie clinică (cu un an de plasament) BSc (Hons)

Anglia £9250 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9250 an 1
Scoția £9250 an 1
Țara Galilor £9250 an 1
Channel Islands £9250 an 1
Irlanda £9250 an 1
EU £22180 an 1
Internațional £22180 an 1

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul University of Bradford în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Rezultatele obținute de University of Bradford în clasamentele specifice unor domenii conexe.

Inginerie

  • #42 
  • #958 
  Inginerie

  [Publicat 22 iulie, 2023]

Vezi toate cele 24 clasamente universitare pentru University of Bradford

Despre University of Bradford

Universitatea din Bradford este o universitate de cercetare finanțată de guvern, cu sediul în orașul metropolitan Bradford, Anglia. Deși universitatea este cunoscută mai ales pentru volumul foarte mare al producției de cercetare, este cunoscută și pentru eforturile substanțiale depuse pentru a deveni o "Ecoversitate", constituind un exemplu pentru alte instituții în ceea ce privește sustenabilitatea și responsabilitatea socială a întreprinderilor.

Lista cu 168 cursuri de licență și masterat de la University of Bradford - Catalogul cursurilor

Componența studenților din University of Bradford

studenți:
7650
absolvenți universitari:
2505
:
10155
 • what’s the student experience like at bradford? | student life at bradford
 • how did you feel before coming to university? | student life at bradford
 • what advice would you give new students? | student life at bradford
 • what things can you not live without at university? | student life at bradford
 • what advice would you give your first-year self? | student life at bradford
 • why did you choose to study at bradford? | student life at bradford

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Inginerie biomedicală BEng (Hons)
(University College London)
75% 6% 0% £35000 168 Londra În campus cu normă întreagă
Tehnologie clinică (cu un an de plasament) BSc (Hons)
(University of Bradford)
86% 15% 0% £22180 143 Bradford În campus cu normă întreagă
Inginerie mecanică și medicală (cu plasament industrial) BEng (Hons)
(University of Hull)
72% 0% 2% £18300 £19500 121 Hull În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală BEng (Hons)
(University of Hull)
80% 0% 0% £18300 £19500 111 Hull În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală (cu an de fundație integrat și an de plasament) BEng (Hons)
(University of Bradford)
- - - £22180 - Bradford În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală cu an de fundație BEng (Hons)
(Birmingham City University)
68% 15% 10% £16085 125 Birmingham În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală BEng (Hons)
(Birmingham City University)
67% 15% 5% £16085 115 Birmingham În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală (cu plasament industrial) BEng (Hons)
(University of Hull)
80% 0% 0% £18300 £19500 111 Hull În campus cu normă întreagă
Inginerie biomedicală BEng (Hons)
(University of East London)
70% 16% 20% £13920 97 Londra În campus cu normă întreagă
Inginerie mecanică și medicală BEng (Hons)
(University of Hull)
72% 0% 2% £18300 £19500 121 Hull În campus cu normă întreagă