SOAS, University of London
BA (Hons)
SOAS, University of London -

Informații principale despre curs

Salariu

Salariul absolvenților în sociologie, politică socială și antropologie

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de Antropologie la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £21500 £21000 £28000
Interval de 25-75 procente £20000 - £28000 £14500 - £29000 £15500 - £37500


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de sociologie, politică socială și antropologie din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £24029 £23547 £27812
Interval de 25-75 procente £20543 - £27790 £18137 - £29961 £21186 - £36922

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la Languages and Cultures (Middle East, Africa, South and Southeast Asia) and Social Anthropology, BA (Hons) veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Acest modul oferă o introducere în antropologia socială atât ca disciplină academică, cât și ca practică. Primul semestru îi introduce pe studenți în antropologie prin intermediul unui număr de teme particulare, cum ar fi modurile de producție și mijloacele de trai, relațiile de schimb, explicațiile privind vrăjitoria, relațiile de putere, rudenia și căsătoria, clasa, genul și rasa. În plus, vom acorda atenție abilităților de studiu, inclusiv scrierii de eseuri. Scopul semestrului 1 este de a sublinia faptul că numai prin cunoașterea etnografică detaliată pot fi însușite și evaluate ideile teoretice.

Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Asia de Sud-Est găzduiesc mai mult de jumătate din populația lumii. Cu istorii interconectate de schimburi culturale și tradiții ancorate la nivel local, aceste regiuni conțin unele dintre cele mai vechi moșteniri culturale din lume, alături de producții artistice contemporane dinamice.

Acest curs oferă o perspectivă asupra modului în care a fost concepută societatea în diferite locuri și timpuri. Vom citi o gamă largă de texte clasice de teorie socială, din China antică și Grecia clasică până în secolul al XVIII-lea al Luminilor și mai departe până la nașterea antropologiei și sociologiei ca discipline academice. Cursul are două obiective, unul în ceea ce privește conținutul și celălalt în ceea ce privește metoda: Este conceput pentru a le oferi studenților de la BA o idee despre lunga conversație a gândirii sociale care a precedat și a produs disciplina antropologiei sociale.

În acest curs vom explora gândirea socială între, aproximativ, 1900 și 1960. Facem acest lucru prin studierea unui eșantion de scrieri ale unor gânditori sociali influenți, originari din Europa, Caraibe și China, și prin situarea acestora în contextul lor social, intelectual și istoric mai larg. Epoca pe care o analizăm a fost una a extremelor - a dominației imperialiste și a luptelor de eliberare națională, a capitalismului de piață liberă, a Marii Crize și a protecționismului, a revoluțiilor comuniste, a războaielor mondiale, a fascismului și a genocidelor, precum și a votului femeilor, a drepturilor muncitorilor și a ascensiunii statului social.

Anul 2

Anthropology Through History prezintă evoluțiile antropologiei sociale/culturale de-a lungul timpului, sub două aspecte. În semestrul 1 (Antropologia în acțiune), examinăm schimbările istorice în modul în care cercetarea antropologică a fost utilizată (sau "aplicată") și transmisă în afara academiei, cu accent pe muzee, antropologia publică, contribuțiile politice, munca umanitară și lumea afacerilor. În semestrul 2 (Teoria în antropologie), vom examina critic o serie de schimbări fundamentale în teoretizarea antropologică din anii 1970 până în prezent, contextualizate atât în termeni teoretici, cât și istorici. Printre subiectele principale se numără perspectivele interpretative, postmoderne și poststructurale, precum și tehnologiile puterii, în special politicile numerelor și ale datelor (plus alte mecanisme mai puțin evidente ale puterii).

Acest modul își propune să decentreze Europa, să examineze rețelele precoloniale de globalizare avant la lettre, precum și configurațiile postcoloniale care nu trec prin Nordul global sau nu se bazează pe acesta.

Acest modul prezintă studenților o serie de abilități: conceperea unui proiect de studiu independent; punerea bazelor pentru scrierea unui ISP sau a unei disertații, fie în anul de studiu în străinătate, fie în ultimul an de studiu; asumarea unei alte forme de cercetare extinsă.

Anul 3

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Languages and Cultures (Middle East, Africa, South and Southeast Asia) and Social Anthropology BA (Hons) la

15% Profesioniști în afaceri, cercetare și administrație
15% Profesioniști asociați în domeniul asistenței sociale și al locuințelor
10% Ocupația de sprijin în predare și îngrijire a copiilor
10% Ocupații elementare
10% Profesioniști din domeniul mass-media
10% Ocupații artistice, literare și mediatice
10% Alți profesioniști din domeniul educației
10% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
5% Profesioniști în domeniul învățământului
5% Profesioniști în domeniul asistenței sociale

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru Antropologie

Cerințe de calificare

Nivelul A level General Studies nu este acceptat pentru admitere. Oferta contextuală: BBB

60 de credite în total, dintre care 45 de credite la nivelul 3, din care 30 de credite trebuie să fie cu distincție și 15 credite cu merite sau mai mari.

555 la HL


Obțineți sfaturi cu privire la care cursuri de fundație sunt cele mai bune pentru tine pentru a studia în continuare Languages and Cultures (Middle East, Africa, South and Southeast Asia) and Social Anthropology, BA (Hons). Dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Londra

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Rezultatele obținute de în clasamentele specifice unor domenii conexe.

Studii socio-umaniste

  • #9 
  • #11 
  Antropologie
  CUG The Complete University Guide - By Subject
  [Publicat 08 iunie, 2023]
  • #5 
  • #12 
  Antropologie
  QS World University Rankings By Subject
  [Publicat 22 martie, 2023]

Vezi toate 22 clasamentele universităților din

Despre

SOAS (School of Oriental and African Studies), Universitatea din Londra, este o universitate de cercetare dedicată disciplinelor din domeniul artelor liberale, cu un accent deosebit pe continentul african și pe națiunile Japonia, Coreea și China. Campusul lor modern este situat în zona Bloomsbury din Londra. Solicitanții se pot aștepta să găsească programe și cursuri care preiau regiuni din Asia, Africa și Orientul Mijlociu și le combină cu un anumit domeniu de interes academic. Acestea ar putea include, Istorie, Economie, Politică, precum și Muzică și Istoria artei. Această universitate oferă un grad ridicat de specializare, asigurându-se că personalul didactic este capabil să ofere perspective bazate pe o expertiză reală în domeniile lor.

Lista 133 Cursuri de licență și masterat din - Catalogul cursurilor

Componența studenților din

Unde se predă acest program

Bloomsbury Campus (main)
map marker Afișați pe hartă
Main Site - Thornhaugh Street
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
BA (Hons)
(Queen's University of Belfast)
86% 5% 5% £17400 132 Belfast În campus cu normă întreagă
Antropologie BSc (Hons)
(Brunel University)
97% 10% 15% £16335 86 Uxbridge În campus cu normă întreagă
LLB (Hons)
(The University of Edinburgh)
73% 5% 3% £23100 192 Edinburgh În campus cu normă întreagă
BSc (Hons)
(The London School of Economics and Political Science)
83% 0% 0% £22430 191 Londra În campus cu normă întreagă
BSc (Hons)
(Brunel University)
73% 5% 12% £14325 107 Uxbridge În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(The London School of Economics and Political Science)
82% 0% 5% £22430 179 Londra În campus cu normă întreagă
Antropologie BSc (Hons)
(Bournemouth University)
77% 15% 0% £15250 107 Poole În campus cu normă întreagă
Antropologie BA (Hons)
(Queen's University of Belfast)
90% 5% 5% £17400 127 Belfast În campus cu normă întreagă
Antropologie BSc (Hons)
(University College London)
60% 0% 0% £28500 175 Londra În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Essex)
67% 3% 12% £16850 106 Colchester În campus cu normă întreagă