SOAS, University of London
East Asian Studies and Social Anthropology BA (Hons)
SOAS, University of London

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii specifice cursurilor pentru 35 absolvenți de East Asian Studies and Social Anthropology BA (Hons) și pentru alte cursuri de la la SOAS, University of London pentru fiecare dintre întrebările din chestionar în comparație cu media pentru toate cursurile de licență UK din .

Satisfacția generală a studenților
85 /100
35 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților în Antropologie

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £24000 £25000 £29000
Interval de 25-75 procente £20000 - £25000 £21000 - £30000 £24000 - £37500


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Antropologie din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £23000 £22757 £27535
Interval de 25-75 procente £19180 - £27320 £16787 - £29323 £20387 - £36046

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la East Asian Studies and Social Anthropology, BA (Hons) veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Acest modul oferă o introducere în antropologia socială atât ca disciplină academică, cât și ca practică. Primul semestru îi introduce pe studenți în antropologie prin intermediul unui număr de teme particulare, cum ar fi modurile de producție și mijloacele de trai, relațiile de schimb, explicațiile privind vrăjitoria, relațiile de putere, rudenia și căsătoria, clasa, genul și rasa. În plus, vom acorda atenție abilităților de studiu, inclusiv scrierii de eseuri. Scopul semestrului 1 este de a sublinia faptul că numai prin cunoașterea etnografică detaliată pot fi însușite și evaluate ideile teoretice.

Acest modul introduce studenții în unele dintre principalele subiecte și abordări ale studiului civilizației din Asia de Est, inclusiv guvernarea, religia, războiul, alteritatea și genul, din preistorie până în secolul al XIX-lea. Modulul este conceput pentru a le oferi studenților o bază în unele dintre principalele puncte comune și intersecții care există în Asia de Est în perioada premodernă și la începutul perioadei moderne, permițându-le, în același timp, să vadă cum dinamica și prioritățile locale au afectat formele sociale și culturale în fiecare stat.

Acest curs oferă o perspectivă asupra modului în care a fost concepută societatea în diferite locuri și timpuri. Vom citi o gamă largă de texte clasice de teorie socială, din China antică și Grecia clasică până în secolul al XVIII-lea al Luminilor și mai departe până la nașterea antropologiei și sociologiei ca discipline academice. Cursul are două obiective, unul în ceea ce privește conținutul și celălalt în ceea ce privește metoda: Este conceput pentru a le oferi studenților de la BA o idee despre lunga conversație a gândirii sociale care a precedat și a produs disciplina antropologiei sociale.

În acest curs vom explora gândirea socială între, aproximativ, 1900 și 1960. Facem acest lucru prin studierea unui eșantion de scrieri ale unor gânditori sociali influenți, originari din Europa, Caraibe și China, și prin situarea acestora în contextul lor social, intelectual și istoric mai larg. Epoca pe care o analizăm a fost una a extremelor - a dominației imperialiste și a luptelor de eliberare națională, a capitalismului de piață liberă, a Marii Crize și a protecționismului, a revoluțiilor comuniste, a războaielor mondiale, a fascismului și a genocidelor, precum și a votului femeilor, a drepturilor muncitorilor și a ascensiunii statului social.

Anul 2

Anthropology Through History prezintă evoluțiile antropologiei sociale/culturale de-a lungul timpului, sub două aspecte. În semestrul 1 (Antropologia în acțiune), examinăm schimbările istorice în modul în care cercetarea antropologică a fost utilizată (sau "aplicată") și transmisă în afara academiei, cu accent pe muzee, antropologia publică, contribuțiile politice, munca umanitară și lumea afacerilor. În semestrul 2 (Teoria în antropologie), vom examina critic o serie de schimbări fundamentale în teoretizarea antropologică din anii 1970 până în prezent, contextualizate atât în termeni teoretici, cât și istorici. Printre subiectele principale se numără perspectivele interpretative, postmoderne și poststructurale, precum și tehnologiile puterii, în special politicile numerelor și ale datelor (plus alte mecanisme mai puțin evidente ale puterii).

Modulul este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care imperialismul din interiorul Asiei de Est însăși, precum și din exterior, a modelat regiunea.

Anul 3

Memoria istorică continuă să provoace fricțiuni în Asia de Est. Agresiunea japoneză pe continentul asiatic în timpul Războiului din Asia-Pacific (1937-1945), sau Războiul din Coreea (1950-53), precum și Războiul civil chinez (1927-37/46-50), toate acestea continuă să influențeze prezentul. Memoria poate fi folosită ca un instrument puternic pentru a influența vecinii, ca un canal al sentimentelor naționaliste sau ca o formă de diplomație culturală și de soft power. Dar poate fi, de asemenea, un loc al nostalgiei, un canal de rezistență sau un catalizator pentru diplomații de bază și noi solidarități transregionale.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Loc de muncă în conformitate cu planurile de viitor

Utilizați competențele dobândite în urma studiilor

Munca este semnificativă

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

% Locuri de muncă calificate

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de East Asian Studies and Social Anthropology BA (Hons) la SOAS, University of London

15% Profesioniști în afaceri, cercetare și administrație
15% Profesioniști asociați în domeniul asistenței sociale și al locuințelor
10% Ocupația de sprijin în predare și îngrijire a copiilor
10% Ocupații elementare
10% Profesioniști din domeniul mass-media
10% Ocupații artistice, literare și mediatice
10% Alți profesioniști din domeniul educației
10% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
5% Profesioniști în domeniul învățământului
5% Profesioniști în domeniul asistenței sociale

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru Antropologie

Cerințe de calificare

Un nivel A level General Studies nu este acceptat pentru intrarea la acest program Oferta contextuală: BBB

60 de credite în total, dintre care 45 de credite la nivelul 3, din care 30 de credite trebuie să fie cu distincție și 15 credite cu merite sau mai mari.

pentru a include 555 la nivel superior

Nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză?
Primiți sfaturi despre care cursuri de bază sunt cele mai bune pentru a vă putea totuși înscrie la East Asian Studies and Social Anthropology, BA (Hons).

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Londra

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul SOAS, University of London în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Rezultatele obținute de SOAS, University of London în clasamentele specifice unor domenii conexe.

Studii socio-umaniste

  • #5 
  • #5 
  ---
  CUG The Complete University Guide - By Subject
  [Publicat 13 iunie, 2022]
  • #5 
  • #10 
  ---
  QS World University Rankings By Subject
  [Publicat 20 aprilie, 2022]
  • #16 
  • #195 
  ---
  URAP University Ranking by Academic Performance - By Subject
  [Publicat 06 iunie, 2020]

Vezi toate 28 clasamentele universităților din SOAS, University of London

Despre SOAS, University of London

SOAS (School of Oriental and African Studies), Universitatea din Londra, este o universitate de cercetare dedicată disciplinelor din domeniul artelor liberale, cu un accent deosebit pe continentul african și pe națiunile Japonia, Coreea și China. Campusul lor modern este situat în zona Bloomsbury din Londra. Solicitanții se pot aștepta să găsească programe și cursuri care preiau regiuni din Asia, Africa și Orientul Mijlociu și le combină cu un anumit domeniu de interes academic. Acestea ar putea include, Istorie, Economie, Politică, precum și Muzică și Istoria artei. Această universitate oferă un grad ridicat de specializare, asigurându-se că personalul didactic este capabil să ofere perspective bazate pe o expertiză reală în domeniile lor.

Componența studenților din SOAS, University of London

Studenți în funcție de nivelul de studiu Anul universitar 2020/21 - Înscrieri de studenți în echivalent normă întreagă publicate de Higher Education Statistics Agency (HESA) la 10 februarie 2022
studenți:
2960
absolvenți universitari:
1905
:
4865

Unde se predă acest program

Bloomsbury Campus (main)
map marker Afișați pe hartă
Main Site - Thornhaugh Street
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Brunel University 73% 5% 12% £14325 107 Uxbridge În campus cu normă întreagă
The London School of Economics and Political Science 82% 0% 5% £22430 179 London În campus cu normă întreagă
Queen's University of Belfast 86% 5% 5% £17400 133 Belfast În campus cu normă întreagă
Liverpool John Moores University 88% 0% 10% £16100 140 Liverpool În campus cu normă întreagă
Bournemouth University 82% 0% 15% £15250 115 Poole În campus cu normă întreagă
University of Wales 60% 5% 0% £13500 149 Cardiff În campus cu normă întreagă
Queen's University of Belfast 86% 5% 5% £17400 120 Belfast În campus cu normă întreagă
University of Roehampton 92% 0% 5% £13145 123 Roehampton În campus cu normă întreagă
University of Bradford 76% 5% 5% £20118 £21124 134 Bradford În campus cu normă întreagă
Durham University 75% 0% 5% £22700 156 Durham În campus cu normă întreagă