London Metropolitan University
BA (Hons)
London Metropolitan University -

Modalități de curs oferite

Informații principale despre curs

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la Journalism, Film and Television Studies (including foundation year), BA (Hons) veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Acest modul introduce studenții în abordările teoretice cheie ale filmului, formând o bază pentru studiile viitoare prin intermediul cursului de film Film Studies.

Acest modul introduce studenții în conceptele de bază ale cinematografiei (imagine și sunet) prin prelegeri și ateliere practice de fotografie digitală, cinematografie, înregistrare și editare a sunetului. Prin prelegeri și implicare practică, studenții vor ajunge, de asemenea, la o mai bună înțelegere a unui număr de teorii și istorii legate de utilizările creative ale imaginii și sunetului.

Acest modul prezintă studenților abilitățile practice și analitice (inclusiv examinarea problemelor de etică) implicate în redactarea profesională a știrilor, colectarea știrilor, colaborarea în echipe pentru a produce reportaje, evaluarea surselor și revizuirea scrierilor.

Acest modul prezintă studenților istoria jurnalismului, onorabil și dezonorant, rolurile pe care le-a jucat și continuă să le joace în societate și principalele teorii utilizate pentru a înțelege modul în care funcționează. Punând accentul pe Marea Britanie, va evidenția, de asemenea, preocupările etice și va ține cont de probleme și contexte mai largi, globale. Acest conținut va fi folosit pentru a dezvolta abilități transferabile de gândire critică și analiză, esențiale pentru angajare.

Anul 2

Acest modul acoperă ceea ce studenții jurnaliști trebuie să știe despre modul în care funcționează Marea Britanie și despre locul jurnalismului în cadrul dezbaterilor despre etică și sistemul juridic. Este de bază pentru toate cursurile legate de jurnalism, deoarece toți cei din mass-media trebuie să știe cum funcționează sistemul.

Acest modul le va permite studenților să exploreze o serie de texte cu imagini în mișcare din film și televiziune prin exerciții practice, experimente, observare, analiză și documentare. Concentrându-se pe o serie de texte cheie, prin proiecții, prelegeri, ateliere de lucru și seminarii, studenții vor dobândi o mai bună înțelegere a modului în care aspectele tehnice cheie - dezvoltarea producției, cinematografia, designul, performanța, sunetul, editarea, post-producția și efectele - modelează narațiunea, limbajul, genul și ideologia unei opere.

Studenții vor lucra în echipe în redacție pentru a produce jurnalism pe mai multe platforme, în concordanță cu practicile industriei. Acest modul este de bază pentru studenții la jurnalism și pentru multe cursuri conexe.

Continuând de la competențele de bază din primul an de raportare, studenții din cadrul cursului de raportare avansată vor dezvolta abilitățile și tehnicile necesare pentru a reuși în forme mai avansate de raportare, inclusiv jurnalismul de investigație, reportaje și interviuri și profiluri aprofundate. Acest curs este de bază pentru studenții la jurnalism și pentru unele cursuri conexe.

Acest modul oferă studenților oportunități de a dobândi experiență în mediul de lucru jurnalistic și de a-și îmbunătăți și extinde învățarea prin aplicarea și consolidarea competențelor academice și jurnalistice. Acesta este de bază pentru toate cursurile legate de jurnalism.

Acest modul permite studenților să dezvolte abilități și competențe de angajare, să înțeleagă natura muncii și să lucreze la dezvoltarea unui portofoliu de abilități și competențe pentru a facilita tranziția către un loc de muncă la nivel de absolvent. Modulul combină o serie de cursuri predate, combinate cu oportunități de învățare practică la locul de muncă (de exemplu, plasamente, stagii de practică, informări ale clienților, proiecte legate de munca de grup) care vor fi oferite împreună...cu angajatori și organizații externe.

Anul 3

Acest modul le permite studenților să exploreze în profunzime un subiect la alegere, care rezultă din studiile lor de la nivelurile 4 și 5 (sub rezerva aprobării îndrumătorului).

Acest modul permite studenților să exploreze în profunzime un subiect la alegerea lor, care rezultă din studiile anterioare și care face obiectul aprobării supervizorului. Acesta oferă o modalitate interesantă de a vă însuși un domeniu de expertiză, dezvoltând în același timp atât competențele de comunicare jurnalistică, cât și cele academice.

Module

Acest modul va oferi studenților o serie de competențe practice introductive în legătură cu producția de film și televiziune și cu o serie de mijloace de difuzare. Prin exerciții bazate pe practică menite să introducă abilități fotografice, digitale și de realizare a filmelor, studenții vor începe să exploreze aspecte legate, de exemplu, de montaj și sunet. De asemenea, ei vor începe să reflecteze asupra învățării lor și, astfel, vor începe să își dezvolte și să își îmbunătățească experiența viitoare de învățare.

Acest modul oferă studenților abilitățile de bază necesare pentru a scrie texte jurnalistice clare, corecte din punct de vedere gramatical și concise pe o serie de platforme media. Competențele practice vor fi predate prin examinarea bunelor practici jurnalistice pe toate platformele, inclusiv în social media. Abilitățile de interviu vor fi predate prin intermediul sarcinilor de raportare. Acestea vor fi plasate în contextul actualității și al dezbaterilor media în curs.

Acest modul va oferi studenților o introducere în studiul mass-mediei și va facilita dezvoltarea unor abilități cheie de cercetare academică și de scriere. Modulul este organizat în jurul a cinci blocuri, fiecare dintre acestea introducând dezbateri și discuții despre un aspect al studiului mass-mediei, conducând la un scurt exercițiu de evaluare.

Modulul este o introducere în domeniul mediilor digitale ca domeniu de practică, ca cultură și ca set de structuri. Este un modul bazat pe teorie și practică, oferind studenților cunoștințe și abilități de bază pentru a analiza eficient, dar și pentru a produce artefacte digitale simple. Acesta permite studenților să dezvolte o înțelegere a contextului mai larg al producției media digitale, dar și să aplice ideile cheie în propria producție.

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

Cerințe de calificare

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Obțineți sfaturi cu privire la care cursuri de fundație sunt cele mai bune pentru tine pentru a studia în continuare Journalism, Film and Television Studies (including foundation year), BA (Hons). Dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare BA (Hons)

Anglia £9250 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9250 an 1
Scoția £9250 an 1
Țara Galilor £9250 an 1
EU £15576 an 1
Internațional £15576 an 1
Channel Islands £15576 an 1
Irlanda £15576 an 1

Costul mediu de trai al studenților în Londra

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • Foundation

Clasamentul în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate 13 clasamentele universităților din

Despre

Înființată în 1848, London Metropolitan University este situată în mediul urban din Londra. LMU se află la doar 40 de minute de mers pe jos până la Camden Town sau la 20 de minute cu metroul de centrul Londrei. Unele dintre beneficiile la care studenții se pot aștepta dacă aleg LMU includ o varietate de cămine de rezidență la prețuri distincte, servicii de orientare profesională de renume și servicii de orientare pentru studenții internaționali recent sosiți. Această instituție are un standard de admitere selectiv, așa că este recomandat să vă pregătiți pentru interviu cu mult timp înainte!

Lista 271 Cursuri de licență și masterat din - Catalogul cursurilor

Componența studenților din

 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
BA (Hons)
(University of Reading)
56% 0% 10% £19500 148 Reading În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Essex)
87% 0% 20% £14020 92 Colchester În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Sunderland)
71% 10% 5% £13000 108 Sunderland În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
84% 5% 15% £11400 109 Liverpool În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Exeter)
93% 3% 5% £20000 147 Exeter În campus cu normă întreagă
BA
(University of East Anglia)
66% 1% 7% £17100 £18000 128 Norwich În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Royal Holloway, University of London)
83% 5% 5% £19300 129 Egham În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Worcester)
91% 10% 0% £13100 120 Worcester În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(University of Chichester)
44% 0% 5% £14500 135 Chichester În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
84% 5% 15% £11400 131 Liverpool În campus cu normă întreagă