Liverpool Hope University
Nutriție și filosofie și etică BA (Hons)
Liverpool Hope University - Liverpool Hope University

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 20 absolvenți de Nutrition and Philosophy & Ethics BA (Hons) și pentru alte cursuri de nutriție și dietetică de la Liverpool Hope University pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru nutriție și dietetică.

Satisfacția generală a studenților
47 /100
20 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de CAH20

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de nutriție și dietetică la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £21500 £17500 £24500
Interval de 25-75 procente £19000 - £25000 £14000 - £23000 £18000 - £29000


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de CAH20 din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £25018 £23065 £27710
Interval de 25-75 procente £21777 - £29639 £17475 - £28955 £20434 - £36212

Descrierea cursului

"Vă rugăm să rețineți că diplomele combinate cu onoruri la Universitatea Liverpool Hope sunt împărțite 50/50. Acest lucru înseamnă că ambele subiecte vor fi studiate în mod egal

Nutriție

'Nutriția este o disciplină din ce în ce mai importantă, care se concentrează pe înțelegerea modului în care dieta ajută la menținerea sănătății și la prevenirea bolilor. Nutriționiștii au un rol cheie într-o gamă largă de roluri profesionale, oferind și punând în aplicare orientări nutriționale bazate pe dovezi, strategii de nutriție pentru sănătatea publică și dezvoltând alimentele sigure, sănătoase și durabile ale viitorului.

Gradul nostru de nutriție se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice, profesionale și de cercetare necesare pentru a dezvolta o carieră de succes ca nutriționist profesionist (precum și pentru studii ulterioare sau cariere profesionale în dietetică, sănătate publică sau industria alimentară comercială).

Programul de studii se axează pe cinci competențe de bază: știința nutriției; lanțul alimentar; științele sociale și comportamentale; sănătatea și bunăstarea; și conduita profesională. Veți fi predat în noua noastră clădire de Științe ale Sănătății, care dispune de laboratoare și echipamente specializate dedicate studiului alimentelor, nutriției și sănătății.

Veți învăța de la o echipă foarte angajată de nutriționiști înregistrați activi în cercetare, cu o gamă largă de experiență practică, care sunt entuziasmați atât de subiectul academic, cât și de calitatea experienței dvs. de student.

Filosofie și etică

Filosofie și etică explorează marile întrebări ale vieții și moralității: pe ce bază judecăm lucrurile bune sau rele? Vă provoacă să vă examinați ipotezele, opiniile și viziunea asupra lumii. Trebuie să credem în Dumnezeu pentru ca viața să aibă un sens - sau argumentele pentru existența lui Dumnezeu au cedat? Ce înseamnă să fii om? Avem liberul arbitru sau viața noastră este complet determinată?

Printr-o atenție deosebită acordată textelor primare ale unor filosofi precum Platon, Aquino, Descartes, Hume, Kant și Nietzsche, diploma noastră de Filosofie și Etică vă va ajuta să învățați să analizați și să evaluați argumentele și să vă compuneți și să vă comunicați propriile idei într-un mod argumentat. Veți avea o bază în întrebările fundamentale ale filosofiei. Pe măsură ce progresați, veți examina în profunzime filosofia religiei, filosofia politică, etica aplicată și problemele legate de personalitatea umană, inteligența artificială și animalitatea.

Gradul este predat de o echipă de bază de cadre didactice critice pasionate de predare și care sunt cercetători și scriitori recunoscuți la nivel internațional. Această diplomă vă va dota cu abilitățile și perspectivele intelectuale necesare pentru a face față provocărilor etice și ideologice ale lumii contemporane.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Nutrition and Philosophy & Ethics BA (Hons) la Liverpool Hope University

20% Profesioniști asociați în domeniul asistenței sociale și al locuințelor
15% Servicii personale de îngrijire
15% Profesioniști în domeniul învățământului
10% Ocupații elementare
10% Ocupația de sprijin în predare și îngrijire a copiilor
5% Ocupații în domeniul vânzărilor
5% Profesioniști asociați în domeniul învățământului și al îngrijirii copiilor
5% Profesii de secretariat și ocupații conexe
5% Profesioniști asociați în afaceri și servicii publice
5% Profesioniști în domeniul învățământului

Elevii sunt evaluați prin mai multe metode. Vă rugăm să accesați linkul de curs furnizat pentru mai multe informații.

Cerințe de intrare / Admitere

Tariful UCAS al studenților acceptați la nutriție și dietetică

Cerințe privind limba engleză

Nivel Detalii suplimentare
IELTS (Academic) 6

Pentru studenții internaționali, este necesară o notă generală de 6,0, cu 6,0 atât la citit cât și la scris și niciun element individual să nu aibă o notă mai mică de 5,5.

IELTS (Academic) 6

Pentru studenții internaționali, este necesară o notă generală de 6,0, cu 6,0 atât la citit cât și la scris și niciun element individual să nu aibă o notă mai mică de 5,5.

Candidații internaționali trebuie să consulte secțiunea internațională a site-ului nostru web: http://www.hope.ac.uk/international
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Nutrition and Philosophy & Ethics, BA (Hons), dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Taxe de școlarizare Nutriție și filosofie și etică BA (Hons)

EU £9250 an 1
Anglia £9250 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9250 an 1
Scoția £9250 an 1
Țara Galilor £9250 an 1
Channel Islands £9250 an 1
Internațional £12500 an 1

Informații suplimentare privind taxele

Vă rugăm să rețineți că unele dintre cursurile noastre pot avea costuri suplimentare. Vă rugăm să vizitați pagina web a cursului pentru informații suplimentare.

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2025

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • Foundation
  • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul Liverpool Hope University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 8 clasamente universitare pentru Liverpool Hope University

Despre Liverpool Hope University

Universitatea Liverpool Hope, cunoscută și sub numele de Hope, a fost fondată în 1844 în împrejurimile suburbane ale orașului Liverpool. Hope este afiliată în mod oficial la religia creștin-ecumenică și oferă spații pentru a vă practica credința, inclusiv clădirea EDEN și capela Hope Chapel. Solicitanții se pot aștepta să găsească aici 12 centre de cercetare, 2 biblioteci moderne cu personal bibliotecar bine informat și toate facilitățile de la fața locului la care vă așteptați ca student. Ori de câte ori aveți nevoie de ceva timp departe de campus în timpul liber, centrul vibrant al orașului Liverpool se află la doar 40 de minute de mers cu autobuzul.

Lista cu 1258 cursuri de licență și masterat de la Liverpool Hope University - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Liverpool Hope University

  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • Liverpool: a students' view
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Sănătate, nutriție și știința exercițiilor fizice BSc (Hons)
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Southampton În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Liverpool În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Liverpool În campus cu normă întreagă
Nutriție și științe medicale BSc (Hons)
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Londra În campus cu normă întreagă
Nutriție și filosofie și etică BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Liverpool În campus cu normă întreagă
Sănătate, nutriție și știința exercițiilor fizice cu plasament și fundație sportivă BSc (Hons)
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Southampton În campus cu normă întreagă
Nutriție BSc (Hons)
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Reading În campus cu normă întreagă
Nutriția umană BSc (Hons)
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Bath În campus cu normă întreagă
BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Liverpool În campus cu normă întreagă
Copilărie și tineret și nutriție (cu anul de fundație) BA (Hons)
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Liverpool În campus cu normă întreagă