Brunel University
Nursing (Child Health) BSc (Hons)
Brunel University

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii specifice cursurilor pentru 85 absolvenți de Nursing (Child Health) BSc (Hons) și pentru alte cursuri de la la Brunel University pentru fiecare dintre întrebările din chestionar în comparație cu media pentru toate cursurile de licență UK din .

Satisfacția generală a studenților
66 /100
85 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților în Nursing pentru copii

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £29000 £26500 £29500
Interval de 25-75 procente £25000 - £32000 £21000 - £30000 £21500 - £34500


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Nursing pentru copii din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £25030 £25740 £27715
Interval de 25-75 procente £24000 - £25148 £19213 - £29469 £20717 - £32585

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la Nursing (Child Health), BSc (Hons) veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Acest modul va pregăti bazele pentru ca studenții să ofere intervenție și sprijin de nursing pentru persoanele de toate vârstele care necesită proceduri de nursing în timpul proceselor de evaluare, diagnosticare, îngrijire și tratament pentru provocările de sănătate mentală, fizică, cognitivă și comportamentală.

Acest modul este conceput pentru a le permite studenților să își dezvolte capacitatea de a reflecta asupra practicii lor și de a se menține la curent cu evoluțiile noi și emergente în nursing, sănătate și îngrijire. Temele modulului oferă abilități care să susțină dezvoltarea academică a studentului.

Acest modul este sprijinit de documentul de evaluare a practicii Pan London (PLPAD), care este conceput pentru a sprijini și ghida studenții în vederea atingerii cu succes a criteriilor stabilite în cadrul Future nurse: Standarde de competență pentru asistenții medicali înregistrați și Standarde pentru educație și formare (NMC 2018). Evaluarea continuă este un aspect integrant al evaluării în practică și se așteaptă ca studenții să prezinte dovezi de realizare consecventă. Modulul va dota studenții cu baza de cunoștințe corespunzătoare necesară pentru a oferi îngrijire sigură și centrată pe persoană sub îndrumare.

Acest modul oferă studenților oportunitatea de a dobândi cunoștințe și de a înțelege rolul RN în legătură cu obiectivele și principiile de promovare a sănătății, de protecție, de îmbunătățire și de prevenire a problemelor de sănătate atunci când se angajează cu persoane.

Acest modul interprofesional oferă studenților cunoștințe în domeniul bioștiințelor legate de practica de nursing. Studenții vor învăța despre anatomie și fiziologie, precum și despre modul în care acestea sunt integrate de la nivelul celular la nivelul sistemelor de organe. Acest lucru va include explorarea corpului uman de-a lungul continuumului vieții, atât în stare de sănătate, cât și de boală.

Anul 2

În cadrul acestui modul, studenții vor dobândi cunoștințe și abilități critice care sunt aliniate la principiile farmacologiei și managementului medicamentelor, ceea ce va permite furnizarea unei îngrijiri de înaltă calitate, bazate pe dovezi și centrate pe persoană. Modulul le va permite studenților să își dezvolte și să își aplice în continuare cunoștințele despre sistemele corporale și fiziologie. Fundamentarea cunoștințelor și abilităților farmacoterapeutice le va permite studenților să dobândească competențe în sprijinirea persoanelor cu afecțiuni fizice și psihice comune; oferind o bază pentru a progresa în vederea obținerii unei calificări de prescriere după înregistrare.

Acest modul le va permite studenților să înțeleagă modul în care sunt generate dovezile, de ce sunt generate și cum influențează acestea practica de nursing. Acesta va dezvolta o înțelegere a metodologiilor de cercetare și va spori abilitățile, cum ar fi găsirea și critica literaturii de specialitate, ceea ce le va permite studenților să analizeze practica curentă de nursing. Acesta va ajuta la pregătirea pentru disertația finală.

Acest modul se va baza pe și va permite studentului la nursing pentru copii să își dezvolte în continuare cunoștințele și competențele de bază necesare pentru rolul său în evaluarea și inițierea îngrijirii centrate pe persoană. În cadrul domeniului de practică ales de student, experiențele de practică vor oferi studenților o varietate de medii de îngrijire pentru a aplica abilitățile clinice și cunoștințele de bază pe care le-au dezvoltat în practica simulată și în cadrul modulelor anterioare.

Acest modul oferă oportunități pentru studenții din domeniul copiilor de a dobândi cunoștințe și înțelegere a rolului RN în ceea ce privește îngrijirea sugarilor, copiilor și tinerilor în mediul comunitar. Modulul identifică modul în care asistenții medicali comunitari pentru copii contribuie la prevenirea și protecția împotriva bolilor și a stării de sănătate precare. Acesta oferă oportunități de implicare în sănătatea publică, dezvoltarea comunitară și agendele de sănătate globală, precum și în reducerea inegalităților în materie de sănătate.

Acest modul se va baza pe și va permite studentului la nursing pentru copii să își dezvolte în continuare cunoștințele și abilitățile necesare pentru rolul său în evaluarea și inițierea îngrijirii centrate pe persoană. Acest lucru va implica valorificarea cunoștințelor și abilităților dobândite clinic și teoretic în primul an pentru a înțelege și aplica o abordare centrată pe persoană în îngrijirea medicală, demonstrând evaluarea, planificarea, luarea deciziilor și stabilirea obiectivelor în comun atunci când se lucrează cu sugari, copii, tineri, familiile și comunitățile acestora.

Anul 3

Acest modul își propune să doteze studenții din anul al treilea din domeniul copilului cu cunoștințele și abilitățile de bază necesare pentru rolul lor în furnizarea și evaluarea îngrijirii centrate pe persoană. Acest modul îi va pregăti pe studenții din domeniul copilului pentru a demonstra capacitatea de a oferi intervenție și sprijin de nursing pentru sugari, copii și tineri care necesită proceduri de nursing în timpul proceselor de evaluare, diagnosticare, îngrijire și tratament pentru provocări de sănătate mintală, fizică, cognitivă și comportamentală. Acest lucru le va permite studenților să se pregătească pentru îngrijirea sugarilor, copiilor și tinerilor cu nevoi de asistență medicală mai complexe într-o serie de contexte.

Studentul va lucra în cadrul rolului său ca membru al echipei și își va dezvolta cunoștințe și abilități care să îi permită să îndeplinească rezultatele învățării NMC. Stagiile de practică vor dota studentul să își dezvolte cunoștințele și înțelegerea prin creșterea practicii independente, în care va fi sprijinit să întreprindă activități educaționale planificate, legitime, alături de un practician înregistrat sau va primi coaching în activitățile de furnizare a îngrijirilor. Pe parcursul acestui modul, studentul va fi încurajat să dezvolte abilitățile care stau la baza practicii de asistență medicală pentru copii atunci când gestionează îngrijirea sugarilor, a copiilor și a tinerilor cu nevoi complexe în diverse medii de îngrijire socială și de sănătate. Studentul își va planifica experiențele de învățare prin intermediul unui Contract de învățare și le va înregistra în PLPAD.

Acest modul le va permite studenților să evalueze critic diferite tipuri de dovezi în domenii specifice domeniului de asistență medicală și socială. Acesta va avea ca scop dezvoltarea cunoștințelor și abilităților studenților în legătură cu etapele sistematice ale unei analize integrate a literaturii relevante pentru un domeniu specific domeniului de asistență medicală. De asemenea, modulul le va permite studenților să organizeze sistematic și să facă aprecieri analitice și obiective cu privire la dovezile analizate în domeniile lor de practică specifice domeniului.

Acest modul va dota studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru rolul lor de asistent medical nou înregistrat în conducerea și gestionarea asistenței medicale și în lucrul eficient ca parte a unei echipe interdisciplinare. Acesta va pregăti studenții să conducă și să gestioneze în siguranță și în mod eficient îngrijirea medicală a unui grup de persoane, demonstrând prioritizarea, delegarea și atribuirea adecvată a responsabilităților de îngrijire către alte persoane implicate în furnizarea de îngrijire.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Loc de muncă în conformitate cu planurile de viitor

Utilizați competențele dobândite în urma studiilor

Munca este semnificativă

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

% Locuri de muncă calificate

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Nursing (Child Health) BSc (Hons) la Brunel University

75% Profesioniști în terapie
15% Profesioniști în asistență medicală
5% Alți profesioniști din domeniul sănătății
0% Ocupația de sprijin în predare și îngrijire a copiilor
0% Profesioniști în domeniul învățământului

Cerințe de intrare / Admitere

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru Nursing pentru copii

Cerințe de calificare

Obțineți un minim de 112 puncte tarifare UCAS în cadrul Access to HE Diploma, cu 45 de credite la nivelul 3. Se acceptă subiecte de acces: Știința sănătății Profesii din domeniul sănătății Sănătate și asistență socială Studii de sănătate Medicină Științe medicale Nursing Terapie ocupațională Fizioterapie Știință Știința în profesiile din domeniul sănătății

în sănătate și asistență socială

în sănătate și asistență socială

Cerințe privind limba engleză

Nivel Detalii suplimentare
IELTS (Academic) 7 cu nu mai puțin de 6,5 la Writing, 7,0 la Reading, 7,0 la Speaking și 7,0 la Listening.
Institution's Own Test cu nu mai puțin de 65% în fiecare subsecțiune
TOEFL (iBT) 100 cu un minim de 20 în toate subsecțiunile
PTE Academic 64 cu un minim de 58 la toate subpunctele

Nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză?
Primiți sfaturi despre care cursuri de bază sunt cele mai bune pentru a vă putea totuși înscrie la Nursing (Child Health), BSc (Hons).

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • an 1 (Punct de start implicit)

Clasamentul Brunel University în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate 47 clasamentele universităților din Brunel University

Despre Brunel University

Înființată în 1957, Universitatea Brunel este situată în cadrul suburban al marelui oraș Uxbridge, Londra. Datorită locației universității, Brunel University dispune de numeroase legături de transport public către Londra, pe care studenții le folosesc pentru a-și extinde opțiunile atunci când vine vorba de stagii de practică. Rata de admitere este mai mică decât în cazul multor universități, așa că solicitanții ar trebui să își pregătească bine declarațiile personale și interviurile atunci când aplică pentru a se înscrie aici.

Componența studenților din Brunel University

Studenți în funcție de nivelul de studiu Anul universitar 2020/21 - Înscrieri de studenți în echivalent normă întreagă publicate de Higher Education Statistics Agency (HESA) la 10 februarie 2022
studenți:
11470
absolvenți universitari:
3685
:
15155
  • Brunel campus life: Union of Brunel Students
  • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
  • Creative Writing BA | Brunel University London
  • Being an international student | Brunel University London
  • Education BA | Brunel University London
  • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Unde se predă acest program

Brunel University Campus
map marker Afișați pe hartă
Main Site - Kingston Lane
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Cardiff University 68% 0% 3% £22950 162 Cardiff În campus cu normă întreagă
Glasgow Caledonian University 64% 0% 15% £12250 183 Glasgow În campus cu normă întreagă
University of Bradford 92% 2% 3% £20118 142 Bradford În campus cu normă întreagă
Sheffield Hallam University 30% 0% 1% £16415 140 Sheffield În campus cu normă întreagă
Glasgow Caledonian University 57% 0% 5% £12250 173 Glasgow În campus cu normă întreagă
Middlesex University 60% 1% 0% £14000 106 London În campus cu normă întreagă
Buckinghamshire New University 81% 1% 3% £12500 112 High Wycombe În campus cu normă întreagă
Teesside University 81% 0% 2% £13000 £14000 135 Middlesbrough În campus cu normă întreagă
Staffordshire University 63% 0% 8% £18000 92 Stoke-on-Trent În campus cu normă întreagă
University of Glasgow 92% 5% 2% £95800 197 Glasgow În campus cu normă întreagă