Bromley College of Further and Higher Education
HND
Bromley College of Further and Higher Education -

Informații principale despre curs

Salariu

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £31497 £33392 £39689
Interval de 25-75 procente £26823 - £36395 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la Building Surveying, HND veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Acest curs este menit să ofere studenților o introducere în dreptul englez, așa cum se aplică în industria construcțiilor. De asemenea, se urmărește ca studenții să dezvolte competențe în ceea ce privește aspectele de administrare contractuală în ceea ce privește cele mai comune tipuri de contracte utilizate în industrie pentru lucrări de construcții de diferite dimensiuni.

Acest curs va oferi studentului o înțelegere a efectului factorilor economici asupra deciziilor de afaceri în domeniul construcțiilor. Acesta analizează o serie de subiecte interconectate, cum ar fi impactul managementului macroeconomic asupra sectorului construcțiilor.

Acest curs oferă studenților posibilitatea de a examina factorii economici, legislativi, sociali, arhitecturali și tehnici care afectează concepția, proiectarea, construcția și utilizarea clădirilor. Cursul examinează, de asemenea, opțiunile de care dispun clienții pentru organizarea și gestionarea proceselor de proiectare și construcție. Utilizarea lucrului în grup în acest curs reflectă accentul pus de industrie pe lucrul în echipă în toate disciplinele profesionale.

Acest curs va oferi o educație în aplicarea principiilor și tehnicilor de management la nivel de șantier. Cursul va oferi studenților o bază temeinică în ceea ce privește cerințele de management pe șantierele de construcții și va permite o apreciere a interfeței management/tehnologie/productivitate.

Acest curs oferă o bază pentru studiul managementului. Acesta oferă o introducere în scopul și funcțiile îndeplinite de management și de manageri în organizații. De asemenea, oferă contextul în care eforturile fiecărui individ sunt integrate și direcționate prin intermediul organizațiilor în care acesta există și lucrează.

Cursul va oferi studenților o introducere generală în condiționarea și analiza defectelor și va stabili o legătură între proiectare și întreținere. Se vor identifica defecte specifice, se va analiza cauza acestora și se vor discuta remediile. În realizarea acestui lucru, se va pune accentul pe metoda efectivă de analiză.

Concentrându-se în același timp pe proiectarea durabilă, ecologică și cu consum redus de energie, acest curs va examina mediul intern, componentele și finisajele, împreună cu serviciile necesare pentru clădirile industriale/comerciale de înălțime mică (cu deschidere lungă și scurtă) și clădirile rezidențiale/comerciale/instituționale cu mai multe etaje (până la zece etaje).

Acest curs va examina principiile și practicile legate de investigarea șantierului, a substructurii și suprastructurii pentru clădiri industriale/comerciale de mică înălțime (cu deschidere lungă și scurtă) și clădiri rezidențiale/comerciale cu mai multe etaje (până la zece etaje).

Anul 2

Acest curs este menit să ofere studenților o introducere în identificarea riscurilor inerente în proiectarea, construcția și utilizarea clădirilor, de la etapele inițiale ale proiectului până la finalizare și ocupare. Cursul examinează, de asemenea, strategiile de evaluare și gestionare a acestor riscuri.

Măsurătorile detaliate ale unui amplasament propus, atât pe orizontală, cât și pe verticală, înainte de a începe proiectarea proiectului de dezvoltare, sunt esențiale pentru optimizarea amplasamentului pentru scopul propus. În mod similar, capacitatea de a stabili poziția unei clădiri sau structuri propuse în raport cu caracteristicile naturale sau artificiale existente ale terenului sunt la fel de importante. Acest curs va demonstra modul în care sunt supravegheate amplasamentele și, ulterior, modul în care sunt stabilite și controlate lucrările de construcție. De asemenea, se va ilustra modul în care sunt utilizate informațiile generate de studii, împreună cu informațiile necesare pentru stabilirea terenurilor.

Acest curs este menit să ofere studenților o înțelegere a principiilor de licitație și estimare și să dezvolte competențe în aspecte ale acestor proceduri și procese utilizate în industria construcțiilor.

Măsurarea operațiunilor de construcție este o condiție prealabilă importantă pentru controlul financiar și reprezintă o competență majoră a inspectorului cantitativ. Acest curs introduce studenții în principiile de bază referitoare la măsurarea lucrărilor de construcții și aplicațiile sale mai largi.

Acest curs oferă studenților posibilitatea de a cerceta un subiect legat de mediul construit care prezintă un interes deosebit pentru ei înșiși și sau pentru sponsorul lor, de comun acord cu tutorii lor. Aceasta va fi o lucrare academică formală care le va permite studenților să își dezvolte abilitățile de cercetare și de prezentare în căutarea unui răspuns aprofundat la o întrebare definită în mod îngust în cadrul domeniului ales. Proiectul de cercetare rezultat va fi prezentat sub forma unei prezentări verbale și vizuale, împreună cu un portofoliu scris oficial.

Acest curs analizează modul în care CAD poate fi utilizat pentru a rezolva problemele de construcție în etapele de concepție și proiectare, până la construcție și le oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de a produce desene 2D și 3D utilizând software-ul standard din industrie.

Oricare ar fi contextul economic al pieței construcțiilor/imobiliare, există întotdeauna posibilități de conversie și adaptare a clădirilor existente, mai degrabă decât de construire de clădiri noi. Procesele și principiile implicate în conversia și adaptarea cu succes a clădirilor, necesită competențe dintr-o gamă largă de subiecte relevante pentru studiile de construcții. Prin urmare, acest curs va unifica aceste diverse domenii disparate și va oferi studenților o viziune de ansamblu a proceselor implicate.

Notarea și timpul de studiu

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

5 GCSEs - grades A*-C including English and maths Construction and the Built Environment Level 3 Extended Diploma - Merit or Distinction You will require a minimum of 48 UCAS points Selection is by interview and internal tests

Cerințe de calificare


Obțineți sfaturi cu privire la care cursuri de fundație sunt cele mai bune pentru tine pentru a studia în continuare Building Surveying, HND. Dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

Costuri

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

  • an 1 (Punct de start implicit)
  • an 2

Despre

Bromley College of Further and Higher Education se află în sud-estul Londrei, Anglia. Colegiul este o instituție membră a London South East Colleges și dispune de cel mai mare și mai frecventat campus al organizației. În 2008, campusul Bromley a primit o finanțare de mai multe milioane de lire sterline în scopul modernizării clădirilor și facilităților sale, de care se bucură astăzi peste 10.000 de studenți în fiecare an.

Lista 8 Cursuri de licență și masterat din - Catalogul cursurilor

Unde se predă acest program

London South East Colleges (Holly Hill Campus)
map marker Afișați pe hartă
Bromley College (Holly Hill Campus)
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
HND
(Bromley College of Further and Higher Education)
95% - 5% - - - În campus cu normă întreagă
HNC
(University of Wales)
- - 10% £13500 - Cardiff În campus cu normă întreagă
HND
(Bromley College of Further and Higher Education)
95% - 0% - - - În campus cu normă întreagă
HND
(Bromley College of Further and Higher Education)
95% - 5% - - - În campus cu normă întreagă
HND
(East Surrey College)
95% - 5% - - - În campus cu normă întreagă
HND
(West Suffolk College)
95% - 5% - - Bury St Edmunds În campus part-time
HNC
(Trafford College)
95% - 5% - - - În campus cu normă întreagă
HNC
(Nottingham College)
95% - 5% - - Nottingham În campus cu normă întreagă
MSc
(University of the West of England)
95% - 5% - - Bristol În campus part-time
PgDip
(University of Exeter)
95% - 5% - - Exeter În campus part-time