Birkbeck, University of London
Predarea limbilor străine/ Predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) PgCert
Birkbeck, University of London - Birkbeck, University of London

Forme de curs oferite

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 10 absolvenți de Language Teaching/Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) PgCert și pentru alte cursuri de limbi străine și studii regionale de la Birkbeck, University of London pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru limbi străine și studii regionale .

Satisfacția generală a studenților
77 /100
10 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de CAH19

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de limbi străine și studii regionale la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £33500 £18000 £27500
Interval de 25-75 procente £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de CAH19 din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £25625 £23693 £27744
Interval de 25-75 procente £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Descrierea cursului

Cursul de specializare în predarea limbilor/predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) de la Birkbeck este ideal dacă doriți să progresați către o poziție mai înaltă sau mai specializată în predarea limbilor. Veți avea deja experiență în predarea celei de-a doua limbi străine sau a limbilor străine, sau o pregătire academică solidă într-un domeniu relevant și un interes pentru teoria și practica predării limbilor străine.

Acest curs este structurat în mod special pentru a reduce decalajul dintre teorie și practică și pentru a vă ajuta să reflectați asupra echilibrului important dintre ele. Vă veți dezvolta cunoștințele în domenii cheie de cercetare și veți dobândi mai multă încredere în propria practică prin aprecierea stilurilor individuale și culturale de învățare și comunicare. Prin aprofundarea cunoștințelor dvs. despre literatura de specialitate actuală și prin efectuarea de cercetări proprii pentru temele de curs, veți fi capabili să vă implicați în mod critic și constructiv în dezbaterile legate de multe aspecte ale predării limbilor străine.

Masteratul nostru vă oferă în mod unic:

 • un accent pe contextele multilingve și multiculturale ale învățării și predării limbilor străine
 • oportunitatea de a învăța cu studenți din întreaga lume și de a împărtăși experiențe cu profesori locali pentru a obține o imagine de ansamblu asupra unei serii de contexte de predare a limbilor străine în Regatul Unit
 • șansa de a alege între căile de disertație - o investigație de cercetare empirică a unui aspect al predării și învățării limbilor străine sau un proiect independent bazat pe bibliotecă pe un subiect relevant la alegerea dvs.

O caracteristică importantă a acestui AM este flexibilitatea sa. Puteți să vă urmați interesele profesionale și să alegeți să studiați aspecte ale predării limbii engleze și să absolviți cu un MA TESOL, sau vă puteți concentra pe predarea altor limbi decât engleza și să absolviți cu un MA Language Teaching.

Dacă nu sunteți încă pregătit să vă angajați la un masterat, oferim acest curs și sub formă de diplomă postuniversitară și certificat postuniversitar, ideal dacă aveți experiență în predarea celei de-a doua limbi străine, inclusiv a limbii engleze, sau dacă aveți o primă diplomă relevantă și un interes în teoria și practica predării limbilor străine.

Cele mai importante

 • Aceasta este o calificare esențială pentru cei care doresc să predea limbi străine la nivel universitar, fie în scopuri generale, fie în scopuri mai specifice. Pentru cei cu mai puțină experiență în predare, masteratul vă va oferi un avantaj competitiv la începutul carierei, pe măsură ce veți dobândi mai multă experiență în posturi de predare.
 • Veți fi predat de specialiști dintr-un centru de excelență în predare și cercetare care se mândrește cu predarea bazată pe cercetare în limbile franceză, germană, italiană, japoneză și spaniolă, ceea ce face din el o echipă multidisciplinară remarcabilă.
 • Societatea de Lingvistică Aplicată a Colegiului Birkbeck, o societate oficială a Universității din Londra, a fost înființată pentru a reuni studenții interesați de lingvistică aplicată și de domenii conexe (de exemplu, multilingvism, comunicare interculturală și TESOL) din zona Londrei. Centrul de cercetare multilingvă și multiculturală de la Birkbeck găzduiește cercetători invitați din întreaga lume și organizează în mod regulat seminarii de cercetare susținute de vorbitori din străinătate și din alte instituții britanice.

Centrul sprijină, de asemenea, formarea postuniversitară în domeniul lingvisticii aplicate, al bilingvismului, al comunicării interculturale și al traducerii.

 • Oferim o serie de burse pentru studenții postuniversitari.

Carieră și angajabilitate

Dacă sunteți un profesor cu experiență, acest masterat vă va ajuta să progresați către o poziție mai înaltă sau mai specializată în predarea limbilor străine, cum ar fi:

 • profesor principal
 • director de studii
 • formator de profesori
 • consultant
 • dezvoltator de materiale.

De asemenea, absolvenții pot urma o carieră în administrația publică locală și națională, în sectorul caritabil, în relațiile publice, în mass-media, în marketing, în lexicografie, în traduceri și în turism și ospitalitate. Printre profesiile posibile se numără:

 • profesor de limbi străine
 • conferențiar
 • editor
 • traducător
 • logoped și terapeut de limbaj
 • lucrător în domeniul dezvoltării comunitare
 • lucrător de tineret
 • profesor pentru nevoi educaționale speciale.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Language Teaching/Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) PgCert la Birkbeck, University of London

20% Operatori de procese, instalații și mașini
10% Profesioniști în inginerie
10% Ocupații elementare
10% Profesioniști în inginerie
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5% Profesioniști asociați în știință, inginerie și tehnologie
5% Ocupații de meserii calificate
5% Operatori de procese, instalații și mașini
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5% Ocupații elementare

Pentru lucrarea de curs, finalizați o disertație de 12.000-15.000 de cuvinte sau o analiză independentă a literaturii de specialitate de 4000-5000 de cuvinte.

Cerințe de intrare / Admitere

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă sau dacă nu ați studiat anterior în limba engleză, cerința noastră obișnuită este echivalentul unui punctaj de 6,5 la testul IELTS Academic (International English Language Testing System), cu nu mai puțin de 6,0 la fiecare dintre subteste. Dacă nu îndepliniți cerința minimă IELTS, oferim cursuri de engleză pre-sesiune și programe de bază pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele de limbă engleză și să obțineți un loc la Birkbeck.
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Language Teaching/Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), PgCert, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

În mod normal, cel puțin o diplomă cu onoruri de clasa a doua (2:2) sau mai mult, sau un echivalent internațional, într-un domeniu relevant și/sau o formare profesională relevantă și experiență relevantă în predarea limbilor străine. Este posibil să fie necesar un interviu. De asemenea, este posibil să se solicite o scurtă sarcină de admitere de maximum 500 de cuvinte, pentru a vă susține candidatura.

Trebuie să furnizați două referințe, dintre care cel puțin una trebuie să fie o referință academică.

Dacă ați obținut Diploma Cambridge în predarea limbii engleze pentru adulți (DELTA) în ultimii cinci ani, puteți solicita credite pentru un modul opțional (vă rugăm să indicați acest lucru în cererea dumneavoastră).

Candidaturile sunt analizate în funcție de meritele lor individuale, iar calificările profesionale și/sau experiența profesională relevantă vor fi luate în considerare în mod pozitiv. Sprijinim și încurajăm în mod activ cererile de la cursanții maturi.

Costuri

Taxe de școlarizare Predarea limbilor străine/ Predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) PgCert

Anglia £5400 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £5400 an 1
Scoția £5400 an 1
Țara Galilor £5400 an 1
Internațional £9915 an 1

Informații suplimentare privind taxele

Studenților li se percepe o taxă de școlarizare în fiecare an de studiu. Taxele de școlarizare pentru studenții care își continuă cursul în anii următori pot face obiectul unor creșteri anuale cauzate de inflație.

Costul mediu de trai al studenților în Londra

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Clasamentul Birkbeck, University of London în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Rezultatele obținute de Birkbeck, University of London în clasamentele specifice unor domenii conexe.

Educație

  • #23 
  • #201 
  Educație

  [Publicat 27 octombrie, 2023]
  • #27 
  • #298 
  Educație

  [Publicat 22 iulie, 2023]

Vezi toate cele 17 clasamente universitare pentru Birkbeck, University of London

Despre Birkbeck, University of London

Birkbeck, University of London (BBK) a fost înființată în 1823 și are o poziție diferită față de multe alte universități în ceea ce privește admiterea. Solicitanții sunt încurajați de BKK să aplice chiar dacă nu posedă calificările tradiționale cerute în mod normal, deoarece cererile de înscriere aici sunt luate în considerare și pe baza unei evaluări a cunoștințelor pe care le aveți în domeniu și a oricărei experiențe de muncă pe care ați putea-o avea. Fiind situat chiar în centrul Londrei, studenții vor avea toate avantajele legăturilor de transport public ale orașului, precum și șansa de a trăi într-un oraș atât de divers și de vibrant, cu tot ceea ce oferă acesta.

Lista cu 197 cursuri de licență și masterat de la Birkbeck, University of London - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Birkbeck, University of London

studenți:
4800
absolvenți universitari:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Predarea limbilor străine/ Predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) PgCert
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Londra În campus part-time
PgDip
(The University of Edinburgh)
- - - - - Edinburgh În campus cu normă întreagă
Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) PgDip
(University of Exeter)
- - - - - Exeter În campus cu normă întreagă
Predarea limbilor străine/ Predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) PgCert
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Londra În campus part-time
PgDip
(The University of Edinburgh)
- - - - - Edinburgh În campus cu normă întreagă
Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) PgDip
(University of Exeter)
- - - - - Exeter În campus cu normă întreagă