Birkbeck, University of London
Statistică aplicată MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, University of London

Forme de curs oferite

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii pentru cursuri de la 10 absolvenți de Applied Statistics MSc și pentru alte cursuri de limbi străine și studii regionale de la Birkbeck, University of London pentru fiecare dintre întrebările din chestionar, comparate cu media pentru toate cursurile de licență din UK pentru limbi străine și studii regionale .

Satisfacția generală a studenților
77 /100
10 total respondenți

Pe baza datelor provenite în principal de la studenți licențiați

NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Salariul absolvenților de CAH19

Important: Datele salariale de mai jos nu sunt specifice fiecărui curs, ci conțin date despre toți studenții de limbi străine și studii regionale la universitate. Dată fiind metodologia de colectare a datelor, informațiile salariale se bazează în principal pe datele studenților licențiați.

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £33500 £18000 £27500
Interval de 25-75 procente £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de CAH19 din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £25625 £23693 £27744
Interval de 25-75 procente £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Descrierea cursului

Cursul nostru de statistică aplicată a fost special conceput pentru a satisface nevoile de dezvoltare personală și profesională ale persoanelor care doresc să continue să lucreze sau să dobândească o experiență valoroasă de internship, în timp ce studiază în același timp seara. Mulți dintre studenții noștri sunt implicați în analiza datelor, interpretarea statisticilor, proiectarea și controlul optim al sistemelor, precum și modelarea și predicția fenomenelor dependente de timp. Aceștia aduc o bogăție de cunoștințe și experiență în sala de clasă, iar dumneavoastră vă veți găsi înconjurat de studenți dedicați și entuziaști din toate mediile, carierele și culturile. Acest curs este ideal dacă luați în considerare o mutare în carieră în domeniul statisticii sau dacă activitatea dvs. implică deja aspecte legate de colectarea și explorarea datelor, interpretarea statisticilor sau modelarea și prognozarea fenomenelor dependente de timp.

Cursul acoperă atât teoria, cât și aplicarea tehnicilor moderne de modelare statistică și matematică la probleme aplicate în industrie, servicii publice, comerț și cercetare. Acesta pornește de la un fundal teoretic puternic, dar este orientat spre practică pentru a vă dezvolta capacitatea de a aborda cu încredere probleme noi și nestandardizate. Pe tot parcursul cursului se pune accentul pe dependența reciprocă dintre practică și teorie.

Oferim acest curs sub formă de masterat și certificat postuniversitar. În cazul certificatului, veți studia mai puține module și nu veți completa o disertație.

Cele mai importante

 • Acreditat de Royal Statistical Society - absolvenților li se poate acorda statutul de Graduate Statistician (GradStat).
 • Reunim cercetarea și predarea în economie și finanțe, matematică și statistică într-un singur departament, ceea ce creează sinergii interdisciplinare semnificative.
 • Predarea noastră este informată de nevoile angajatorilor și veți fi predat de cadre universitare care sunt practicieni profesioniști implicați în lumea economiei și a finanțelor internaționale. Aceștia oferă consultanță de specialitate și formare internă pentru departamentele guvernamentale și pentru firmele și băncile din City.
 • Avem grupuri de cercetare active în matematică, econometrie și statistică, macroeconomie și microeconomie, care toate găzduiesc vorbitori invitați și organizează seminarii.
 • Centrul Birkbeck pentru Macroeconomie Aplicată și Centrul pentru Mărfuri și Finanțe sunt cele două centre de cercetare ale noastre, care diseminează cercetarea, găzduiesc evenimente și găzduiesc academicieni invitați.
 • Veți avea acces la o gamă largă de resurse de studiu, inclusiv la programele de seminarii ale Universității din Londra în probabilitate și statistică, precum și la facilitățile excelente ale bibliotecii din apropiere, în Bloomsbury. Facilitățile de calcul extinse includ PC-uri și platforme UNIX.

Carieră și angajabilitate

Absolvenții pot urma o carieră în domeniul colectării de date, cercetării, analizei, modelării și prognozei. Printre profesiile posibile se numără:

 • statistician
 • cercetător operațional
 • cercetător științific (matematică)
 • statistician criminalist
 • lector în învățământul superior.

Informații suplimentare despre carierele în statistică sunt disponibile la Royal Statistical Society.

Oferim un serviciu de carieră cuprinzător - Cariere și Întreprinderi - partenerul tău de carieră în timpul petrecut la Birkbeck și dincolo de acesta. În fiecare etapă a carierei dumneavoastră, vă dăm posibilitatea de a vă asuma responsabilitatea pentru viitorul dumneavoastră, ajutându-vă să faceți legătura între experiența dumneavoastră, educația și ambițiile viitoare.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Applied Statistics MSc la Birkbeck, University of London

20% Operatori de procese, instalații și mașini
10% Profesioniști în inginerie
10% Ocupații elementare
10% Profesioniști în inginerie
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5% Profesioniști asociați în știință, inginerie și tehnologie
5% Ocupații de meserii calificate
5% Operatori de procese, instalații și mașini
5% Manageri, directori și înalți funcționari
5% Ocupații elementare

Examene scrise în timpul zilei în mai/iunie, lucrări de curs evaluate pe tot parcursul anului.

Cerințe de intrare / Admitere

Cerințe pentru studenții internaționali / Cerințe de limba engleză

Scorul testului academic IELTS (se acceptă și teste similare)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

În cazul în care engleza nu este limba dvs. maternă sau nu ați studiat anterior în limba engleză, cerința noastră obișnuită este echivalentul unui punctaj de 6,5 la testul IELTS Academic (International English Language Testing System), cu nu mai puțin de 6,0 la fiecare dintre subteste. Dacă nu îndepliniți cerința minimă IELTS, oferim cursuri de engleză pre-sesiune, programe de fundație și servicii de sprijin lingvistic pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele de limbă engleză și să obțineți un loc la Birkbeck.
Obțineți sfaturi cu privire la ce cursuri fundamentale sunt cele mai potrivite pentru a studia în continuare la Applied Statistics, MSc, dacă nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește scorul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză.

O diplomă cu onoruri de clasa a doua (2:2) sau mai mare, cu matematică sau statistică ca materie principală.

Alte diplome sau calificări profesionale pot fi, de asemenea, acceptate, cum ar fi Birkbeck Graduate Certificate in Statistics sau Graduate Diploma of the Royal Statistical Society.

Candidaturile sunt analizate în funcție de meritele lor individuale, iar calificările profesionale și/sau experiența profesională relevantă vor fi luate în considerare în mod pozitiv. Susținem și încurajăm în mod activ cererile de la cursanții maturi.

Costuri

Taxe de școlarizare Statistică aplicată MSc

Anglia £3800 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £3800 an 1
Scoția £3800 an 1
Țara Galilor £3800 an 1
Internațional £6610 an 1

Informații suplimentare privind taxele

Studenților li se percepe o taxă de școlarizare în fiecare an de studiu. Taxele de școlarizare pentru studenții care își continuă cursul în anii următori pot face obiectul unor creșteri anuale cauzate de inflație.

Costul mediu de trai al studenților în Londra

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Clasamentul Birkbeck, University of London în topurile din Marea Britanie și la nivel mondial.

Vezi toate cele 17 clasamente universitare pentru Birkbeck, University of London

Despre Birkbeck, University of London

Birkbeck, University of London (BBK) a fost înființată în 1823 și are o poziție diferită față de multe alte universități în ceea ce privește admiterea. Solicitanții sunt încurajați de BKK să aplice chiar dacă nu posedă calificările tradiționale cerute în mod normal, deoarece cererile de înscriere aici sunt luate în considerare și pe baza unei evaluări a cunoștințelor pe care le aveți în domeniu și a oricărei experiențe de muncă pe care ați putea-o avea. Fiind situat chiar în centrul Londrei, studenții vor avea toate avantajele legăturilor de transport public ale orașului, precum și șansa de a trăi într-un oraș atât de divers și de vibrant, cu tot ceea ce oferă acesta.

Lista cu 197 cursuri de licență și masterat de la Birkbeck, University of London - Catalogul cursurilor

Componența studenților din Birkbeck, University of London

 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Unde se predă acest program

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Matematică, cercetare operațională și statistică cu un an de studiu în străinătate MMORS
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Cardiff În campus cu normă întreagă
Matematică cu statistică Msci (Hons)
(University of Bristol)
- 5% 7% £29300 191 Bristol În campus cu normă întreagă
Matematică și statistică și cercetare operațională MMath (Hons)
(Queen's University of Belfast)
- 5% 7% £20800 169 Belfast În campus cu normă întreagă
Matematică, cercetare operațională și statistică MMORS
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Cardiff În campus cu normă întreagă
Matematică și științe statistice Msci (Hons)
(University College London)
81% 5% 10% £32100 200 Londra În campus cu normă întreagă
Științe statistice (program internațional) Msci (Hons)
(University College London)
80% 5% 1% £35000 190 Londra În campus cu normă întreagă
Economie și statistică MA (Hons)
(The University of Edinburgh)
78% 0% 0% £26500 192 Edinburgh În campus cu normă întreagă
Matematică și statistică MMath (Hons)
(The University of Sheffield)
82% 2% 4% £25540 160 Sheffield În campus cu normă întreagă
Matematică, cercetare operațională și statistică cu un an de plasament profesional MMORS
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Cardiff În campus cu normă întreagă
Matematică și statistică (4 ani) MMath (Hons)
(Durham University)
75% 4% 5% £25900 207 Durham În campus cu normă întreagă