AECC University College
Chiropractic MChiro
AECC University College

Informații principale despre curs

Recenzii ale studenților

Mai jos puteți vedea recenzii specifice cursurilor pentru 54 absolvenți la Chiropractic MChiro la AECC University College pentru fiecare dintre întrebările din chestionar în comparație cu media pentru toate cursurile din UK pentru Chiropractică.

Satisfacția generală a studenților
50 /100
54 total respondenți
NSS este comandat de Biroul pentru studenți.

Salariu

Nivelul de salarizare al tuturor absolvenților de Chiropractică din Marea Britanie (în principal licențiați)

  15 luni de la absolvire 3 ani după absolvire 5 ani de la absolvire
Salariul mediu £24283 £18903 £19910
Interval de 25-75 procente £22717 - £30509 £11435 - £25538 £11246 - £27595

Ce veți învăța

Conținutul programului: ca student la Chiropractic, MChiro veți studia următoarele module de curs.

Anul 1

Această unitate urmărește să vă dezvolte abilitățile cognitive și psihomotorii de bază relevante pentru examinarea coloanei vertebrale și a extremităților, precum și o înțelegere a ceea ce este "normal". Veți fi introdus în evaluarea funcțională a coloanei vertebrale și a articulațiilor extremităților. Vă veți dezvolta o înțelegere de bază a îngrijirii centrate pe pacient, a comunicării eficiente și a profesionalismului și le veți aplica în istoricul unei afecțiuni curente. Vi se va cere să demonstrați abilități de bază de evaluare a pacientului în cadrul întâlnirii clinician-pacient și să identificați contraindicațiile comune ale îngrijirii chiropractice.

Această unitate urmărește să identifice și să explice atitudinile cerute de chiropracticieni cerințele de prin aptitudinea studentului de a practica, responsabilitățile chiropracticienilor și datoria de îngrijire asociată cu practica chiropractică. În plus, se va identifica și explica natura chiropracticii în mediul multidisciplinar de asistență medicală de astăzi, cu referire la contextul istoric relevant.

Această unitate își propune să vă ofere oportunități de învățare pentru a aplica cunoștințele dobândite în alte unități la o gamă largă de scenarii clinice. Vi se va oferi un mediu concentrat pentru explorarea centrată pe student a problemelor care necesită discuții, colaborare și luarea de decizii argumentate. Această unitate vă va permite să dezvoltați o abordare de bază a rezolvării problemelor și să dobândiți abilitățile rudimentare de raționament clinic. Veți face cunoștință cu conceptele de bază ale practicii bazate pe dovezi și cu abilitățile de cercetare necesare, inclusiv elaborarea de întrebări clinice și căutarea de dovezi adecvate. Învățarea din această unitate formează un fir central al pregătirii dumneavoastră clinice, al viitoarei practici clinice și își propune să contribuie la dezvoltarea abilităților de învățare pe tot parcursul vieții.

Această unitate urmărește să vă dezvolte înțelegerea anatomiei grosiere a coloanei vertebrale umane. De asemenea, vă veți dezvolta înțelegerea anatomiei grosiere și a fiziologiei cavităților toracică, abdominală și pelviană. Pe parcursul acestei unități veți face cunoștință cu structura și funcțiile măduvei spinării, ale nervilor periferici și ale sistemului nervos autonom.

Această unitate urmărește să vă dezvolte înțelegerea anatomiei grosiere și a relațiilor funcționale ale membrelor superioare și inferioare. Vi se va cere să integrați cunoștințele de anatomie normală tridimensională la imagini de investigație bidimensionale ale membrelor superioare și inferioare. Vă veți dezvolta aprecierea proprietăților biomecanice ale unor țesuturi selectate, relevante pentru studiul și aplicarea profesională a chiropracticii.

Această unitate urmărește să vă dezvolte înțelegerea sănătății publice, inclusiv promovarea sănătății și lucrul în medii clinice multidisciplinare. Veți explora diverși factori care pot influența sănătatea, inclusiv modul în care oamenii își schimbă comportamentul prin utilizarea unei abordări biopsihosociale, centrate pe pacient, a sănătății și bunăstării.

Anul 2

Această unitate are ca scop să vă ofere posibilitatea de a vă dezvolta procedurile de ajustare care încorporează întreaga coloană vertebrală, mișcările de tracțiune-putere și tehnicile de mobilizare. Studentul este învățat procedurile de configurare a reglajelor care acoperă zonele cervicale, toracice lombare și pelvine ale coloanei vertebrale și articulațiile extremităților.

Această unitate își propune să vă permită să dobândiți și să demonstrați o bază de cunoștințe în anatomie, fiziologie și patologia sistemului nervos, precum și prezentările clinice ale tulburărilor neurologice, amețelilor și cefaleelor. Această unitate vă va oferi prezentările clinice ale tulburărilor neurologice, ceea ce îi va permite studentului să ofere îngrijiri chiropractice adecvate și/sau să îl îndrume la un specialist atunci când este indicat. Veți învăța să recunoașteți semnele, simptomele și fiziopatologia asociate cu diverse afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv afecțiuni biomecanice, congenitale, infecțioase, metabolice, toxice și degenerative sunt delimitate în acest curs.

Această unitate își propune să vă permită să dobândiți și să demonstrați o bază de cunoștințe în anatomie, fiziologie și patologie viscerală, precum și prezentările clinice ale afecțiunilor viscerale. Această unitate vă va permite să vă familiarizați cu prezentările clinice ale tulburărilor viscerale, ceea ce vă va permite să oferiți îngrijiri chiropractice adecvate și/sau să vă orientați către un specialist atunci când este indicat. Cu ajutorul tutorilor, vă veți îmbunătăți abilitățile de anamneză și de examinare fizică.

Această unitate urmărește să vă permită să dezvoltați o abordare integrată a patologiei clinice (cu accent pe relevanța clinică), încorporând fiziologia anormală, după cum este necesar pentru a sprijini înțelegerea patologiei. Astfel, acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea fiziologiei și patologiei clinice a sistemelor cutanat, gastrointestinal, respirator, cardiovascular, renal, reproducător, sistemului nervos central (SNC) și endocrin.

Această unitate urmărește să vă dezvolte în continuare gândirea clinică, rezolvarea problemelor și abilitățile de practică bazată pe dovezi. Ea vă va oferi oportunități de învățare pentru a dezvolta o abordare eficientă a rezolvării problemelor, abilități de raționament clinic, gestionarea incertitudinii. Vi se va oferi un mediu care promovează o învățare contextualizată, autentică, profundă și oportunități de învățare autentică pentru a aplica cunoștințele, conceptele și principiile la o serie de scenarii clinice și din lumea reală, unele dintre ele pe care este posibil să nu le fi întâlnit anterior.

Această unitate urmărește să vă dezvolte înțelegerea anatomiei grosiere și funcționale a capului, a gâtului și a sistemului nervos (central și periferic). Veți face cunoștință cu consecințele clinice ale leziunilor la nivelul capului, gâtului și sistemului nervos. Veți învăța să vă integrați cunoștințele de anatomie tridimensională normală, biomecanică și modul în care acestea se raportează la imaginile bidimensionale ale capului, gâtului și sistemului nervos. Veți utiliza cunoștințele anatomice și biomecanice ale structurii normale și veți începe să vă dezvoltați capacitatea de a descrie stările clinice utilizând imagistica de investigație.

Anul 3

Această unitate urmărește să vă dezvolte abilitățile de a fi capabil să produce imagini de proiecție de înaltă calitate (radiografie pe peliculă simplă) a scheletului axial și apendicular. De asemenea, vă va dezvolta abilitățile de interpretare a diagnosticului imagistic cu o înțelegere a diferitelor tipuri de modalități imagistice și a aplicării lor la diferite patologii. Veți învăța legislația și responsabilitățile dumneavoastră în ceea ce privește radiațiile ionizante.

Această unitate își propune să dezvolte înțelegerea chiropracticii ca pachet de tratament și să demonstreze modul în care abilitățile manuale și psihologice pot fi integrate ca parte a unui model biopsihosocial de gestionare a pacientului, bazat pe dovezi. Vă veți dezvolta înțelegerea integrată a diverselor manifestări clinice ale bolii și disfuncției pertinente pentru subiectele legate de tulburările motorii și de mișcare, coloana vertebrală și pelvisul.

Această unitate își propune să vă dezvolte înțelegerea integrată a diferitelor manifestări clinice ale bolii și disfuncțiilor pertinente pentru subiectele tulburărilor motorii și de mișcare ale membrelor superioare și inferioare. Vă veți integra cunoștințele exclusiv asupra tulburărilor legate de extremități. Se va pune un accent puternic pe diagnosticul musculo-scheletal ortopedic și neurologic, integrând în același timp evaluarea datelor, diagnosticul diferențial, strategiile de testare a diagnosticului, managementul de caz și evaluarea rezultatelor. Veți revizui și vă veți perfecționa abilitățile clinice legate de examinările specifice ale membrului superior (umăr, cot, mână și încheietura mâinii) și ale membrului inferior (șold, genunchi, picior și gleznă). Vor fi analizați cu atenție factorii chiropractici și de co-management.

Această unitate urmărește să vă încurajeze să dezvoltați intervenții bazate pe dovezi și concepute cu sensibilitate pentru o serie de populații. Veți explora nevoile diverse ale pacienților în ceea ce privește evaluarea, diagnosticarea și gestionarea considerațiilor privind populațiile cu nevoi speciale, care pot include, dar nu se limitează la diferite grupuri religioase și etnice, pacienți geriatrici, pacienți gravide, pacienți osteoporotici sau fragili, pacienți cu dizabilități.

Această unitate are ca scop consolidarea expertizei dvs. în evaluarea, diagnosticarea și îngrijirea pacienților prin observarea și co-gestionarea pacienților într-un cadru de plasament sub supravegherea unui mentor. Această unitate vă va oferi posibilitatea de a aplica în mod practic cunoștințele, abilitățile și expertiza dobândite în celelalte unități ale cursului. Vi se va oferi posibilitatea de a dobândi experiență de practică clinică aplicată în cadrul unor cadre practice.

Această unitate își propune să vă introducă în practica activă de îngrijire pentru chiropractician. Se pune accentul pe natura integrată a lanțului cinetic și se discută evaluarea, reabilitarea funcțională și strategiile de reactivare, cu accent pe neuromecanica coloanei vertebrale și stabilitatea nucleului.

Anul 4

Această unitate urmărește să vă permită să aveți o înțelegere sistematică a factorilor asociați cu înființarea, funcționarea și susținerea unei clinici private de asistență medicală într-un mediu contemporan de asistență medicală sau să lucrați ca practician asociat în cadrul unei clinici private de asistență medicală. Unitatea vă va oferi o înțelegere cuprinzătoare a legislației britanice și a cerințelor organismului de reglementare profesională și statutară (PRSB) pentru practica chiropractică și vă va prezenta aspectele complexe care privesc dreptul muncii și dreptul afacerilor în Regatul Unit.

Această unitate urmărește să vă dezvolte înțelegerea critică a paradigmelor de cercetare calitativă și cantitativă, a modelelor și metodologiei. Veți dezvolta o întrebare și o ipoteză de cercetare clinică originală și adecvată și veți planifica în mod sistematic o investigație de cercetare (audit clinic). Prin intermediul acestei unități veți dezvolta și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un cercetător clinic eficient.

Această unitate își propune să vă ofere posibilitatea de a aplica cunoștințele medicale și chiropractice, abilitățile clinice, inclusiv abilitățile imagistice și atitudinile profesionale în furnizarea unei practici etice și a unei îngrijiri centrate pe pacient, cu standarde înalte de comportament personal. Veți avea ocazia să facilitați o relație clinician-pacient eficientă, să vă perfecționați abilitățile și atitudinile necesare pentru a obține o îngrijire optimă a pacienților în cadrul unei echipe de asistență medicală și vi se vor oferi oportunități de a influența sănătatea și bunăstarea indivizilor și a comunității. Vi se vor pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a menține un standard adecvat pentru a fi eligibil pentru a intra în practica clinică independentă. Această unitate vă va oferi posibilitatea de a dobândi experiență de practică clinică aplicată în contexte practice.

Această unitate urmărește să vă dezvolte abilitățile de a examina în mod critic aspecte ale sociologiei profesiilor, inclusiv explorarea conceptelor de profesie, profesionalizare și profesionalism, cu scopul de a spori înțelegerea a ceea ce înseamnă să fii un profesionist din domeniul sănătății și ce se așteaptă de la profesioniștii din domeniul sănătății în prezent, cu un accent deosebit pe îndatoririle și responsabilitățile, inclusiv responsabilitatea socială, ale chiropracticienilor. Veți fi veți avea ocazia să vă implicați în discuții aprofundate și să analizați cazuri de aptitudini de exercitare a profesiei, pentru a aprecia mai bine unde lucrurile pot merge și merg prost în practica chiropractică.

Module

În cadrul acestei unități veți dezvolta competențele necesare pentru a reuși în cursurile din domeniul sănătății din învățământul superior, cum ar fi redactarea academică și tehnicile de studiu și de reușită la examene, utilizarea sistemelor informatice și a bazelor de date. Veți fi sprijinit să vă identificați tipul de învățare pentru a vă ajuta să vă conștientizați și să înțelegeți ce puteți face pentru a vă ajuta să reușiți.

Această unitate va introduce structura corpului uman și biologia și fiziologia normală a acestuia, precum și tehnicile practice biologice și fiziologice relevante pentru măsurarea sănătății și a bolilor umane.

În această unitate veți explora profesia de chiropractician într-un context contemporan, luând în considerare modul în care profesia se încadrează în sistemul de sănătate. Veți face cunoștință cu profesionalismul chiropractic și veți explora abilitățile de comunicare de bază și dezvoltarea abilităților comportamentale și psihomotorii relevante pentru profesia de chiropractician. Veți dezvolta o înțelegere a structurii umane și veți aplica această înțelegere la palparea anatomiei suprafețelor osoase de reper, dezvoltând abilitățile cognitive și psihomotorii de bază utilizate în observarea pacientului.

În această unitate veți lua în considerare întrebări precum "ce este sănătatea?". "Cum putem măsura impactul intervențiilor în domeniul sănătății" și "Cum putem lucra într-un mediu de asistență medicală multidisciplinară?", în vederea înțelegerii rolului dumneavoastră în sănătatea și bunăstarea unui pacient. Veți lua în considerare aspecte precum educația pacienților, promovarea sănătății și comunicarea în domeniul sănătății pentru a vă prezenta modalitățile prin care practicienii din domeniul sănătății pot interacționa cu pacienții în legătură cu sănătatea lor.

Această unitate vă va prezenta ce este cercetarea, modul în care aceasta modelează ceea ce studiem și modul în care profesioniștii din domeniul sănătății utilizează cercetarea. Veți învăța să discutați scopul cercetării în domeniul sănătății și să identificați principalele tipuri de dovezi. Vă veți dezvolta înțelegerea modului în care statisticile din domeniul sănătății sunt utilizate pentru a informa furnizorii de servicii medicale cu privire la condițiile de prezentare și rezultatele probabile în mediile clinice.

Această unitate va introduce fiziologia celulelor și țesuturilor. Veți dobândi o perspectivă și o înțelegere a proceselor biologice cheie, inclusiv respirația celulară, diviziunea celulară și țesuturile conjunctive.

Această unitate va oferi o perspectivă asupra comunicării dintre pacient și practician, a profesionalismului și a aptitudinii studenților de a practica, prin realizarea și reflectarea asupra unor scenarii clinice. Prin observații clinice veți dezvolta cunoștințe de bază privind managementul pacientului și comportamentele profesionale în diferite contexte. De asemenea, veți face cunoștință cu principalele teorii ale profesionalismului și ale comunicării.

Locuri de muncă și perspective de carieră

La 15 luni de la absolvire, absolvenții acestui curs au fost întrebați despre ceea ce fac și dacă lucrează, despre locul de muncă actual și despre perspectivele lor.

Locuri de muncă actuale

Loc de muncă în conformitate cu planurile de viitor

Utilizați competențele dobândite în urma studiilor

Munca este semnificativă

Nivelul de calificare necesar pentru ocuparea postului după 15 luni

% Locuri de muncă calificate

Locuri de muncă ale absolvenților acestui curs (15 luni după absolvire)

Exemplul de mai jos se bazează pe toți absolvenții de Chiropractic MChiro la AECC University College

95% Profesioniști în terapie
5% Manageri, directori și înalți funcționari

Notarea și timpul de studiu

Metode de evaluare

Distribuția timpului de studiuInterviuri

Distribuția notelor

Studenții de la acest curs au primit următoarele note

Cerințe de intrare / Admitere

Punctaj UCAS minim necesar

Tariful UCAS al studenților acceptați pentru acest curs

Cerințe de calificare

Cu excepția studiilor generale. Pentru intrarea direct în anul 1, solicităm note ABB sau mai mari pentru a include Biologie/Biologie umană și o altă materie științifică.

Pentru intrarea direct în anul 1, solicităm note AABBB sau mai mari pentru a include Biologie și o altă materie științifică, de preferință la nivel superior avansat

într-un subiect relevant. Pentru intrarea direct în anul 1, solicităm cel puțin 30 de credite cu distincție, cu distincții în fiecare unitate de Biologie

cu 15 sau mai mult la nivel superior. Pentru intrarea direct în anul 1, solicităm o notă generală de 34 care să includă Biologie la nivel superior cu o notă de 5 sau mai mare și o altă materie științifică la nivel superior.

într-o materie relevantă. Pentru intrarea direct în anul 1, solicităm note DDD sau mai sus într-un subiect relevant, în plus față de Biologie/Biologie umană de nivel A cu nota B sau mai sus.

Pentru intrarea direct în anul 1, avem nevoie de note H2, H2, H3, H3, H3, H3 sau mai sus pentru a include Biologie și o altă materie științifică

Nu îndepliniți cerințele minime în ceea ce privește punctajul UCAS, A levels sau cerințele de limbă engleză?
Primiți sfaturi despre care cursuri de bază sunt cele mai bune pentru a vă putea totuși înscrie la Chiropractic, MChiro.

Costuri

Taxe de școlarizare MChiro

Anglia £9250 an 1
Irlanda de Nord (Marea Britanie) £9250 an 1
Scoția £9250 an 1
Țara Galilor £9250 an 1
Channel Islands £9250 an 1
Internațional £14872 an 1
EU £15036 an 1
Internațional £15036 an 1

Costul mediu de trai al studenților în Regatul Unit

Chirie£518
Apă, gaz, electricitate, internet (la domiciliu)£50
Cumpărături la supermarket£81
Îmbrăcăminte£35
Masă în oraș£33
Alcool£27
Comenzi la pachet / livrarea de mâncare£30
Ieșiri în oraș / divertisment (fără alcool, mâncare)£24
Vacanțe și excursii de weekend£78
Transport în oraș£17
Îngrijire personală / sport£20
Articole de papetărie / cărți£13
Telefon mobil/internet£13
TV prin cablu / servicii de streaming£7
Asigurare£51
Altele£1092
Media cheltuielilor de întreținere pentru studenți£95

Costurile pentru Londra sunt cu aproximativ 34% mai mari decât media, în principal din cauza chiriilor care sunt cu 67% mai scumpe decât media altor orașe. Pentru studenții care stau în cămine studențești, costurile cu apa, gazul, electricitatea, wifi sunt în general incluse în chirie. Studenții din orașele mai mici, unde cazarea se află la mică distanță de mers pe jos/cu bicicleta, costurile de transport tind să fie semnificativ mai mici.

Cum se aplică

Termenul limită pentru depunerea cererilor:

1 ianuarie 2024

Acesta este termenul limită pentru completarea și trimiterea cererilor pentru curs. Dacă universitatea sau colegiul mai are locuri disponibile, vă puteți înscrie după această dată, dar nu se poate garanta luarea în considerare a cererii dumneavoastră.

Posibile puncte principale:

 • Foundation
 • an 1 (Punct de start implicit)

Ce spun studenții despre studiul în domeniul Chiropractică în Marea Britanie?

 • 3 Things I Wish I Knew Before Starting Chiropractic School
 • Eight Reasons Why You Should Be a Chiropractor
 • Is Chiropractic School Hard?
 • Day in the life of a Chiropractic student | Life University
 • Why Study Chiropractic Science
 • A Day in the Life of a Chiropractic Student

Despre AECC University College

AECC University College este o instituție de învățământ dedicată în mod special unei serii de discipline din domeniul științelor medicale, situată în Bournemouth, Anglia. Universitatea își oferă cursurile și programele prin trei campusuri separate, în funcție de disciplinele pe care le alege studentul. Aceste campusuri includ Parkwood, Cavendish și Garnet. În mod convenabil, toate clădirile universității sunt situate împreună, astfel încât nu va trebui să mergeți prea departe pentru a ajunge la cursuri.

 • Master of Chiropractic - MChiro (Hons) - Student Testimonial 2019
 • MSc Chiropractic - Student Testimonial 2019
 • Master of Chiropractic - MChiro (Hons) - Student Testimonial 2019

Unde se predă acest program

AECC University College
map marker Afișați pe hartă
AECC University College
map marker Afișați pe hartă

Cursuri similare

Program Universitate Satisfacția stu­denților În șo­maj Abandon șco­lar Taxa de școlarizare (Inter­național) Tariful UCAS Oraș
Teesside University 65% 0% 4% £13000 129 Middlesbrough În campus cu normă întreagă
AECC University College 50% 0% 8% £14872 £15036 124 Bournemouth În campus cu normă întreagă
University of South Wales 50% 0% 8% £12600 124 Pontypridd În campus cu normă întreagă
University of South Wales 81% 5% 4% £12600 118 Pontypridd În campus cu normă întreagă
Teesside University 65% 0% 4% £13000 129 Middlesbrough În campus cu normă întreagă
University of South Wales 81% 5% 4% £12600 118 Pontypridd În campus cu normă întreagă
London South Bank University 63% 10% 0% - 104 London În campus cu normă întreagă
London South Bank University 63% 10% 0% - 104 London În campus cu normă întreagă
McTimoney College of Chiropractic - - - - - Abingdon În campus cu normă întreagă